De De Buyer glazen jamsiroopweegschaal is een professioneel accessoire dat wordt gebruikt bij het bereiden van jam, gelei, likeuren, sorbets, conserven, gekonfijt fruit, enz. Het meet nauwkeurig de hoeveelheid suiker in de hoeveelheid vloeistof, wat een goede conservering en optimale textuur van uw bereidingen garandeert.
De Siroopweegschaal voor Jam in Gegradueerd Glas heeft twee schalen:
- Baumé-graden (15-40° Baumé)
- g./ml (1100-1400 g./ml)
Het instrument is gemaakt van hoogwaardig glas en is hitte- en schokbestendig.
Hoe gebruik je de siroopweegschaal?
Bereid uw jam of siroop zoals gewoonlijk volgens uw recept. Dompel de siroopschaal in de hete vloeistof. Lees de dichtheid af op de schaalverdeling. Hierdoor weet je of het mengsel de gewenste suikerconcentratie heeft bereikt.
Kenmerken:
- Materiaal: hoogwaardig glas
- Lengte: 13,5 cm
- Handen wassen
- Referentie: 4591.00N
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
De De Buyer glazen jamsiroopweegschaal is een professioneel accessoire dat wordt gebruikt bij het bereiden van jam, gelei, likeuren, sorbets, conserven, gekonfijt fruit, enz. Het meet nauwkeurig de hoeveelheid suiker in de hoeveelheid vloeistof, wat een goede conservering en optimale textuur van uw bereidingen garandeert.
De Siroopweegschaal voor Jam in Gegradueerd Glas heeft twee schalen:
- Baumé-graden (15-40° Baumé)
- g./ml (1100-1400 g./ml)
Het instrument is gemaakt van hoogwaardig glas en is hitte- en schokbestendig.
Hoe gebruik je de siroopweegschaal?
Bereid uw jam of siroop zoals gewoonlijk volgens uw recept. Dompel de siroopschaal in de hete vloeistof. Lees de dichtheid af op de schaalverdeling. Hierdoor weet je of het mengsel de gewenste suikerconcentratie heeft bereikt.
Kenmerken:
- Materiaal: hoogwaardig glas
- Lengte: 13,5 cm
- Handen wassen
- Referentie: 4591.00N
close |