Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Siroopmeter voor jam in gegradueerd glas
Siroopmeter voor jam in gegradueerd glas
Siroopmeter voor jam in gegradueerd glas
Siroopmeter voor jam in gegradueerd glas
  • Siroopmeter voor jam in gegradueerd glas
  • Siroopmeter voor jam in gegradueerd glas
  • Siroopmeter voor jam in gegradueerd glas
  • Siroopmeter voor jam in gegradueerd glas

Siroopmeter voor jam in gegradueerd glas

Siroopmeter voor jam in gegradueerd glas

De De Buyer glazen jamsiroopweegschaal is een professioneel accessoire dat wordt gebruikt bij het bereiden van jam, gelei, likeuren, sorbets, conserven, gekonfijt fruit, enz. Het meet nauwkeurig de hoeveelheid suiker in de hoeveelheid vloeistof, wat een goede conservering en optimale textuur van uw bereidingen garandeert. De Siroopweegschaal voor Jam in Gegradueerd Glas heeft twee schalen: -...

22,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De De Buyer glazen jamsiroopweegschaal is een professioneel accessoire dat wordt gebruikt bij het bereiden van jam, gelei, likeuren, sorbets, conserven, gekonfijt fruit, enz. Het meet nauwkeurig de hoeveelheid suiker in de hoeveelheid vloeistof, wat een goede conservering en optimale textuur van uw bereidingen garandeert.

De Siroopweegschaal voor Jam in Gegradueerd Glas heeft twee schalen:
- Baumé-graden (15-40° Baumé)
- g./ml (1100-1400 g./ml)

Het instrument is gemaakt van hoogwaardig glas en is hitte- en schokbestendig.

Hoe gebruik je de siroopweegschaal?
Bereid uw jam of siroop zoals gewoonlijk volgens uw recept. Dompel de siroopschaal in de hete vloeistof. Lees de dichtheid af op de schaalverdeling. Hierdoor weet je of het mengsel de gewenste suikerconcentratie heeft bereikt.

Kenmerken:
- Materiaal: hoogwaardig glas
- Lengte: 13,5 cm
- Handen wassen
- Referentie: 4591.00N

Schrijf uw recensie

Siroopmeter voor jam in gegradueerd glas

Siroopmeter voor jam in gegradueerd glas

De De Buyer glazen jamsiroopweegschaal is een professioneel accessoire dat wordt gebruikt bij het bereiden van jam, gelei, likeuren, sorbets, conserven, gekonfijt fruit, enz. Het meet nauwkeurig de hoeveelheid suiker in de hoeveelheid vloeistof, wat een goede conservering en optimale textuur van uw bereidingen garandeert.

De Siroopweegschaal voor Jam in Gegradueerd Glas heeft twee schalen:
- Baumé-graden (15-40° Baumé)
- g./ml (1100-1400 g./ml)

Het instrument is gemaakt van hoogwaardig glas en is hitte- en schokbestendig.

Hoe gebruik je de siroopweegschaal?
Bereid uw jam of siroop zoals gewoonlijk volgens uw recept. Dompel de siroopschaal in de hete vloeistof. Lees de dichtheid af op de schaalverdeling. Hierdoor weet je of het mengsel de gewenste suikerconcentratie heeft bereikt.

Kenmerken:
- Materiaal: hoogwaardig glas
- Lengte: 13,5 cm
- Handen wassen
- Referentie: 4591.00N