Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
La Main à la Pâte - Hachette
La Main à la Pâte - Hachette
La Main à la Pâte - Hachette
  • La Main à la Pâte - Hachette
  • La Main à la Pâte - Hachette
  • La Main à la Pâte - Hachette

La Main à la Pâte

La Main à la Pâte

Frans versie La Main à la Pâte is een boek met 40 recepten om de kunst van Italiaanse pasta onder de knie te krijgen. In dit prachtige Italiaanse kookboek deelt Mateo Zielonka, alias The Pasta Man, zijn geheimen voor het maken van originele verse pasta: gestreept, polka dot, rood, groen of zwart, met een verrassende en onweerstaanbare vorm en smaak La main à la pate begeleidt je stap voor...

25,10 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Frans versie

La Main à la Pâte is een boek met 40 recepten om de kunst van Italiaanse pasta onder de knie te krijgen.

In dit prachtige Italiaanse kookboek deelt Mateo Zielonka, alias The Pasta Man, zijn geheimen voor het maken van originele verse pasta: gestreept, polka dot, rood, groen of zwart, met een verrassende en onweerstaanbare vorm en smaak
La main à la pate begeleidt je stap voor stap om met verse en natuurlijke ingrediënten het basis pastarecept te bereiden en vervolgens allerlei vormen te maken: lasagne, papardelle, ravioli, tortellini, spaghetti, etc.

Om uw zelfgemaakte pastacreaties te verfraaien, biedt Mateo ook 40 eenvoudige en originele recepten om pasta te garneren met sappige sauzen en bereidingen.

Functies
- Auteur: Mateo Zielonka
- Publicatiedatum: 30/03/2022
- 256 pagina's
- Maat: 248x 190mm
- Geschikt voor beginners en ervaren koks

Schrijf uw recensie

La Main à la Pâte

La Main à la Pâte

Frans versie

La Main à la Pâte is een boek met 40 recepten om de kunst van Italiaanse pasta onder de knie te krijgen.

In dit prachtige Italiaanse kookboek deelt Mateo Zielonka, alias The Pasta Man, zijn geheimen voor het maken van originele verse pasta: gestreept, polka dot, rood, groen of zwart, met een verrassende en onweerstaanbare vorm en smaak
La main à la pate begeleidt je stap voor stap om met verse en natuurlijke ingrediënten het basis pastarecept te bereiden en vervolgens allerlei vormen te maken: lasagne, papardelle, ravioli, tortellini, spaghetti, etc.

Om uw zelfgemaakte pastacreaties te verfraaien, biedt Mateo ook 40 eenvoudige en originele recepten om pasta te garneren met sappige sauzen en bereidingen.

Functies
- Auteur: Mateo Zielonka
- Publicatiedatum: 30/03/2022
- 256 pagina's
- Maat: 248x 190mm
- Geschikt voor beginners en ervaren koks