Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
  • Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
  • Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
  • Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
  • Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
  • Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
  • Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout
  • Le Grand Manuel du Charcutier - Marabout

Le Grand Manuel du Charcutier

Le Grand Manuel du Charcutier

Frans versie De Grand Manuel du Charcutier is een kookboek dat alle technieken van de charcuterie CAP op een rij zet. In deze handleiding deelt Marie Caffrel, eigenaresse van het huis Payany in Marseille, al haar knowhow als slager-delicatessenzaak. In het 1e hoofdstuk onthult ze alle essentiële basissen van charcuterie: het bereiden van vianes en vullingen, de verschillende technieken om...

35,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Frans versie

De Grand Manuel du Charcutier is een kookboek dat alle technieken van de charcuterie CAP op een rij zet.

In deze handleiding deelt Marie Caffrel, eigenaresse van het huis Payany in Marseille, al haar knowhow als slager-delicatessenzaak.

In het 1e hoofdstuk onthult ze alle essentiële basissen van charcuterie: het bereiden van vianes en vullingen, de verschillende technieken om een ??bereiding te binden, te vullen of te roken, het bereiden van bouillons en garnituren om een bereiding te sublimeren.

In het 2e deel vindt u 70 recepten voor worsten, terrines, caillettes, pâtés en croute, bladerdeeg en cateringgerechten.
Elk recept wordt gepresenteerd in de vorm van een gedetailleerd en geïllustreerd blad om u stap voor stap bij de voorbereiding te begeleiden.
Leer onder de vele recepten hoe u verse eend foie au torchon, de essentiële Morteau-worst, bloedworst, andouillette of cassoulet maakt


Functies
- Auteur: Marie Caffarel
- Publicatiedatum: 12/10/2022
- 288 pagina's
- Afmetingen: 254 x 338 mm

Schrijf uw recensie

Le Grand Manuel du Charcutier

Le Grand Manuel du Charcutier

Frans versie

De Grand Manuel du Charcutier is een kookboek dat alle technieken van de charcuterie CAP op een rij zet.

In deze handleiding deelt Marie Caffrel, eigenaresse van het huis Payany in Marseille, al haar knowhow als slager-delicatessenzaak.

In het 1e hoofdstuk onthult ze alle essentiële basissen van charcuterie: het bereiden van vianes en vullingen, de verschillende technieken om een ??bereiding te binden, te vullen of te roken, het bereiden van bouillons en garnituren om een bereiding te sublimeren.

In het 2e deel vindt u 70 recepten voor worsten, terrines, caillettes, pâtés en croute, bladerdeeg en cateringgerechten.
Elk recept wordt gepresenteerd in de vorm van een gedetailleerd en geïllustreerd blad om u stap voor stap bij de voorbereiding te begeleiden.
Leer onder de vele recepten hoe u verse eend foie au torchon, de essentiële Morteau-worst, bloedworst, andouillette of cassoulet maakt


Functies
- Auteur: Marie Caffarel
- Publicatiedatum: 12/10/2022
- 288 pagina's
- Afmetingen: 254 x 338 mm