Frans versie
Paarse artisjokken met bottarga, pistousoep, zonnebloemharten in barigoule, mayo-garrigue eieren, aïgo boulido, aubergine papeton, brigadéou, pan-coudoun, sardine bouillabaisse, zee-egels met selderij en pompelmoes, poten en pakketjes, makreel in escabèche, kersensoep met tijm en venkel… Het PROVENCE-kookboek biedt bijna 100 recepten, klassiek of herzien, bedacht en gekookt in de Provence.
Een heerlijk boek vol heerlijke recepten en prachtige afbeeldingen!
Kenmerken
- Auteur: Catherine Roig
- Publicatiedatum: 04 november 2020
- 368 pagina's
- Afmetingen: 259 x 312 mm
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Frans versie
Paarse artisjokken met bottarga, pistousoep, zonnebloemharten in barigoule, mayo-garrigue eieren, aïgo boulido, aubergine papeton, brigadéou, pan-coudoun, sardine bouillabaisse, zee-egels met selderij en pompelmoes, poten en pakketjes, makreel in escabèche, kersensoep met tijm en venkel… Het PROVENCE-kookboek biedt bijna 100 recepten, klassiek of herzien, bedacht en gekookt in de Provence.
Een heerlijk boek vol heerlijke recepten en prachtige afbeeldingen!
Kenmerken
- Auteur: Catherine Roig
- Publicatiedatum: 04 november 2020
- 368 pagina's
- Afmetingen: 259 x 312 mm
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
close |