Frans versie
Het kookboek Le Grand Manuel de la Cuisine Japonaise bevat 100 recepten die traditie en moderniteit combineren. in dit boek, een echte handleiding, leer je de basistechnieken om vis, noedels, sushirijst, zeewier te rehydrateren...Je ontdekt ook alle tips en trucs voor succesvolle iconische recepten zoals misosoepen, gyozas, yakitori, ramen, curryrijst, tonkatsu, okonomiyaki, futo maki, niku jyaga, dorayaki, matcha tea & fig roll cake...
Functies
- Auteur: Sachiyo Harada
- Publicatiedatum: 15 november 2023
- 288 pagina's
- Afmetingen 244 x 308 mm
- Frans versie
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Frans versie
Het kookboek Le Grand Manuel de la Cuisine Japonaise bevat 100 recepten die traditie en moderniteit combineren. in dit boek, een echte handleiding, leer je de basistechnieken om vis, noedels, sushirijst, zeewier te rehydrateren...Je ontdekt ook alle tips en trucs voor succesvolle iconische recepten zoals misosoepen, gyozas, yakitori, ramen, curryrijst, tonkatsu, okonomiyaki, futo maki, niku jyaga, dorayaki, matcha tea & fig roll cake...
Functies
- Auteur: Sachiyo Harada
- Publicatiedatum: 15 november 2023
- 288 pagina's
- Afmetingen 244 x 308 mm
- Frans versie
close |