Franse Versie
Bistrotier, het boek met rode wangetjes en sausborden, is een kookboek van de beroemde chef-kok Stéphane Reynaud van de beroemde Parijse bistro Oui mon Général! Het boek bevat 250 gastronomische en emblematische recepten uit de Franse keuken, evenals 100 bijbehorende wijnen.Onder de recepten in het Bistrotier kookboek bevinden zich mayo-eieren, terrines, oesters, vis, vlees, sausgerechten, kaasschotels, desserts, gebak en alle wijnen om een perfecte match te creëren!Naast verrukkelijke delicatessen is het Bistrotier-boek van Stephane Reynaud een prachtig, zeer esthetisch werk, om cadeau te geven of ter inspiratie in de keuken neer te zetten!
Kenmerken:
- Auteur: Stephane Reynaud
- Aantal pagina's: 480 pagina's
- Formaat: 205 x 278 mm
- Publicatiedatum: 10 november 2021
- Frans versie
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Franse Versie
Bistrotier, het boek met rode wangetjes en sausborden, is een kookboek van de beroemde chef-kok Stéphane Reynaud van de beroemde Parijse bistro Oui mon Général! Het boek bevat 250 gastronomische en emblematische recepten uit de Franse keuken, evenals 100 bijbehorende wijnen.Onder de recepten in het Bistrotier kookboek bevinden zich mayo-eieren, terrines, oesters, vis, vlees, sausgerechten, kaasschotels, desserts, gebak en alle wijnen om een perfecte match te creëren!Naast verrukkelijke delicatessen is het Bistrotier-boek van Stephane Reynaud een prachtig, zeer esthetisch werk, om cadeau te geven of ter inspiratie in de keuken neer te zetten!
Kenmerken:
- Auteur: Stephane Reynaud
- Aantal pagina's: 480 pagina's
- Formaat: 205 x 278 mm
- Publicatiedatum: 10 november 2021
- Frans versie
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |