Frans versie
Na Zero Gras en Zero Viande keert chef-kok Jean François Piège terug met zijn nieuwe kookboek “Zéro Gaspi”.
In dit boek biedt de chef-kok 50 recepten aan die voor iedereen toegankelijk zijn, snel en leuk, om smakelijke en gastronomische gerechten te bereiden op basis van schillen, restjes, topjes, droog brood, enz.Aardperenschilsoep, Ramen van restjes, Erwtenpeulenflan, Droge broodgnocchi, Eendagscroissantwafel, Granny Smith-appelschilsorbet, enz. Er zijn veel ideeën om rijke en smakelijke gerechten te bereiden en tegelijkertijd voedselverspilling te verminderen.
Functies
- Auteur: Jean François Piège
- Publicatiedatum: 6 september 2023
- 128 pagina's
- Afmetingen: 250 mm x 250 mm
- Frans versie
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Frans versie
Na Zero Gras en Zero Viande keert chef-kok Jean François Piège terug met zijn nieuwe kookboek “Zéro Gaspi”.
In dit boek biedt de chef-kok 50 recepten aan die voor iedereen toegankelijk zijn, snel en leuk, om smakelijke en gastronomische gerechten te bereiden op basis van schillen, restjes, topjes, droog brood, enz.Aardperenschilsoep, Ramen van restjes, Erwtenpeulenflan, Droge broodgnocchi, Eendagscroissantwafel, Granny Smith-appelschilsorbet, enz. Er zijn veel ideeën om rijke en smakelijke gerechten te bereiden en tegelijkertijd voedselverspilling te verminderen.
Functies
- Auteur: Jean François Piège
- Publicatiedatum: 6 september 2023
- 128 pagina's
- Afmetingen: 250 mm x 250 mm
- Frans versie
close |