Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise is een zeer goed geïllustreerd kookboek, dat alle basisprincipes en technieken van de Chinese keuken op volgorde behandelt.In deze handleiding deelt Orathay Souksisavanh met u de basistechnieken om te leren hoe u noedels, doorschijnend raviolideeg, garnalen, bouillon kunt bereiden, hoe u een kippenpoot moet ontbenen, hoe u bao-deeg moet maken...
Een echte bijbel voor fans van de Aziatische keuken, Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise bevat ook emblematische recepten zoals Ha Kao, Char Siu Bao, Biang Biang-noedels, gebakken rijst, Boeddha's verrukking, zoetzure gebakken varkensvlees, bedelaarskip, zongzi, mooncake ...; evenals een lijst met essentiële ingrediënten om thuis uw Chinese supermarkt te creëren
Functies
- Frans versie
- Auteur: Orathay Souksisavanh
- Publicatiedatum: 25/09/2024
- 288 pagina's
- Afmetingen: 242 x 318 mm
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise is een zeer goed geïllustreerd kookboek, dat alle basisprincipes en technieken van de Chinese keuken op volgorde behandelt.In deze handleiding deelt Orathay Souksisavanh met u de basistechnieken om te leren hoe u noedels, doorschijnend raviolideeg, garnalen, bouillon kunt bereiden, hoe u een kippenpoot moet ontbenen, hoe u bao-deeg moet maken...
Een echte bijbel voor fans van de Aziatische keuken, Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise bevat ook emblematische recepten zoals Ha Kao, Char Siu Bao, Biang Biang-noedels, gebakken rijst, Boeddha's verrukking, zoetzure gebakken varkensvlees, bedelaarskip, zongzi, mooncake ...; evenals een lijst met essentiële ingrediënten om thuis uw Chinese supermarkt te creëren
Functies
- Frans versie
- Auteur: Orathay Souksisavanh
- Publicatiedatum: 25/09/2024
- 288 pagina's
- Afmetingen: 242 x 318 mm
close |