Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise  - Marabout
  • Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise  - Marabout

Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise

Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise

Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise is een zeer goed geïllustreerd kookboek, dat alle basisprincipes en technieken van de Chinese keuken op volgorde behandelt.In deze handleiding deelt Orathay Souksisavanh met u de basistechnieken om te leren hoe u noedels, doorschijnend raviolideeg, garnalen, bouillon kunt bereiden, hoe u een kippenpoot moet ontbenen, hoe u bao-deeg moet maken... Een echte...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

35,00 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise is een zeer goed geïllustreerd kookboek, dat alle basisprincipes en technieken van de Chinese keuken op volgorde behandelt.In deze handleiding deelt Orathay Souksisavanh met u de basistechnieken om te leren hoe u noedels, doorschijnend raviolideeg, garnalen, bouillon kunt bereiden, hoe u een kippenpoot moet ontbenen, hoe u bao-deeg moet maken...

Een echte bijbel voor fans van de Aziatische keuken, Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise bevat ook emblematische recepten zoals Ha Kao, Char Siu Bao, Biang Biang-noedels, gebakken rijst, Boeddha's verrukking, zoetzure gebakken varkensvlees, bedelaarskip, zongzi, mooncake ...; evenals een lijst met essentiële ingrediënten om thuis uw Chinese supermarkt te creëren

Functies
- Frans versie
- Auteur: Orathay Souksisavanh
- Publicatiedatum: 25/09/2024
- 288 pagina's
- Afmetingen: 242 x 318 mm

Schrijf uw recensie

Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise

Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise

Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise is een zeer goed geïllustreerd kookboek, dat alle basisprincipes en technieken van de Chinese keuken op volgorde behandelt.In deze handleiding deelt Orathay Souksisavanh met u de basistechnieken om te leren hoe u noedels, doorschijnend raviolideeg, garnalen, bouillon kunt bereiden, hoe u een kippenpoot moet ontbenen, hoe u bao-deeg moet maken...

Een echte bijbel voor fans van de Aziatische keuken, Le Grand Manuel de la Cuisine Chinoise bevat ook emblematische recepten zoals Ha Kao, Char Siu Bao, Biang Biang-noedels, gebakken rijst, Boeddha's verrukking, zoetzure gebakken varkensvlees, bedelaarskip, zongzi, mooncake ...; evenals een lijst met essentiële ingrediënten om thuis uw Chinese supermarkt te creëren

Functies
- Frans versie
- Auteur: Orathay Souksisavanh
- Publicatiedatum: 25/09/2024
- 288 pagina's
- Afmetingen: 242 x 318 mm