Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Foodpairing La Science du Goût  - Hachette
Foodpairing La Science du Goût  - Hachette
Foodpairing La Science du Goût  - Hachette
Foodpairing La Science du Goût  - Hachette
  • Foodpairing La Science du Goût  - Hachette
  • Foodpairing La Science du Goût  - Hachette
  • Foodpairing La Science du Goût  - Hachette
  • Foodpairing La Science du Goût  - Hachette

Foodpairing La Science du Goût

Foodpairing La Science du Goût

Frans versie Foodpairing La Science du Goût is een boek dat het samengaan van smaken wetenschappelijk verklaart en meer dan 10.000 smaakcombinaties biedt die je zullen verrassen en de manier waarop je eet zullen transformeren.In dit boek leer je waarom het combineren van enkele van onze favoriete voedingsmiddelen zo goed werkt, maar stel je ook een aantal zeer verrassende nieuwe combinaties...

50,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Frans versie

Foodpairing La Science du Goût is een boek dat het samengaan van smaken wetenschappelijk verklaart en meer dan 10.000 smaakcombinaties biedt die je zullen verrassen en de manier waarop je eet zullen transformeren.In dit boek leer je waarom het combineren van enkele van onze favoriete voedingsmiddelen zo goed werkt, maar stel je ook een aantal zeer verrassende nieuwe combinaties voor die perfect werken, zoals aardbei en parmezaanse kaas.

Foodpairing La Science du Goût is onderverdeeld in 3 delen:
1. presentatie van de foodpairingmethode, belangrijkste aroma’s, smaak en geur,…
2. Smaaklijst: één blad per ingrediënt (aromatisch profiel, smaakcombinaties, enz.)
3. Ingrediëntenindex

Durf jij aardbei en parmezaan, kiwi en oester te combineren? Of geef je de voorkeur aan de meer klassieke varianten zoals tomaten en mozzarella of zelfs Roquefort en walnoten?

Functies
- Frans versie
- Auteurs: Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick
- Publicatiedatum: 21/04/2021
- 388 pagina's
- Afmetingen: 224 x 287 mm

Schrijf uw recensie

Foodpairing La Science du Goût

Foodpairing La Science du Goût

Frans versie

Foodpairing La Science du Goût is een boek dat het samengaan van smaken wetenschappelijk verklaart en meer dan 10.000 smaakcombinaties biedt die je zullen verrassen en de manier waarop je eet zullen transformeren.In dit boek leer je waarom het combineren van enkele van onze favoriete voedingsmiddelen zo goed werkt, maar stel je ook een aantal zeer verrassende nieuwe combinaties voor die perfect werken, zoals aardbei en parmezaanse kaas.

Foodpairing La Science du Goût is onderverdeeld in 3 delen:
1. presentatie van de foodpairingmethode, belangrijkste aroma’s, smaak en geur,…
2. Smaaklijst: één blad per ingrediënt (aromatisch profiel, smaakcombinaties, enz.)
3. Ingrediëntenindex

Durf jij aardbei en parmezaan, kiwi en oester te combineren? Of geef je de voorkeur aan de meer klassieke varianten zoals tomaten en mozzarella of zelfs Roquefort en walnoten?

Functies
- Frans versie
- Auteurs: Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick
- Publicatiedatum: 21/04/2021
- 388 pagina's
- Afmetingen: 224 x 287 mm