The Big Green Egg Book Big Green Egg is een schitterend lexicon voorzien van een voorwoord van de Nederlandse topchef Jonnie Boer, bekend van de Librije in Zwolle en gelauwerd met maar liefst drie Michelinsterren.
Alle kooktechnieken die op een EGG mogelijk zijn - zoals bakken, braden, stoven, grillen, roken en slow cooking - komen uitgebreid aan bod. Door de vele basisbereidingen en de iets uitdagendere recepten van onze ambassadeurs is het boek een waardevolle inspiratiebron.
"The Big Green Egg Book is de bijbel voor elke Big Green Egg-foodie. Dit smaakvolle boek met voorwoord van de Nederlandse topchef Jonnie Boer behandelt alle kooktechnieken die je op een EGG kunt loslaten. Bakken, braden, stoven, grillen, roken én slow cooking. Zowel de basisbereidingen als de iets uitdagendere recepten inspireren je om culinair het uiterste uit jezelf te halen.
Het water loopt je al in de mond bij het doorbladeren van het enige echte Big Green Egg-kookboek. De recepten brengen je naar het hoogste culinaire level. En als toegift bevat het boek verhalen van 14 internationale chefs die vertellen hoe zij de EGG ontdekten én hoe ze hem toepassen. Een must-have voor iedereen die van puur, eerlijk en mooi eten houdt."
Nederlandse versie
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
The Big Green Egg Book Big Green Egg is een schitterend lexicon voorzien van een voorwoord van de Nederlandse topchef Jonnie Boer, bekend van de Librije in Zwolle en gelauwerd met maar liefst drie Michelinsterren.
Alle kooktechnieken die op een EGG mogelijk zijn - zoals bakken, braden, stoven, grillen, roken en slow cooking - komen uitgebreid aan bod. Door de vele basisbereidingen en de iets uitdagendere recepten van onze ambassadeurs is het boek een waardevolle inspiratiebron.
"The Big Green Egg Book is de bijbel voor elke Big Green Egg-foodie. Dit smaakvolle boek met voorwoord van de Nederlandse topchef Jonnie Boer behandelt alle kooktechnieken die je op een EGG kunt loslaten. Bakken, braden, stoven, grillen, roken én slow cooking. Zowel de basisbereidingen als de iets uitdagendere recepten inspireren je om culinair het uiterste uit jezelf te halen.
Het water loopt je al in de mond bij het doorbladeren van het enige echte Big Green Egg-kookboek. De recepten brengen je naar het hoogste culinaire level. En als toegift bevat het boek verhalen van 14 internationale chefs die vertellen hoe zij de EGG ontdekten én hoe ze hem toepassen. Een must-have voor iedereen die van puur, eerlijk en mooi eten houdt."
Nederlandse versie
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |