Harissa a la Rose wordt veel gebruikt door Grand Chief Yotam Ottolenghi. De roos, dat parfum dat alles verandert. Aan de paprika's en kruiden die nodig zijn om deze harissa te maken, worden rozen toegevoegd.
Ze brengen een heerlijke bloemige toets en diepte.
Beschouwd als de nationale saus in Tunesië, is deze harissa eerder geïnspireerd door Marokko, verfraaid met koriander en gerookte paprika.
Aan de pepers en kruiden die traditioneel nodig zijn, zijn echte rozenknopjes toegevoegd.
Harissa kan overal worden toegevoegd als je een gerecht wilt opfleuren. Om een ??pan met groenten te maken, begin je met het verwarmen van wat olie, voeg een lepel of twee harissa toe, dan de uien, de groenten ... een echte traktatie.
Om harissapasta te maken, voegt u dezelfde hoeveelheid water of olie toe als harissapoeder.
Kenmerken :
- Ingrediënten: Vogelpaprika's, knoflook, zeezout, karwij, komijn, koriander en zoete munt, rozenblaadjes
- Gewicht: 30 gram
- Verpakt in een glazen pot
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Harissa a la Rose wordt veel gebruikt door Grand Chief Yotam Ottolenghi. De roos, dat parfum dat alles verandert. Aan de paprika's en kruiden die nodig zijn om deze harissa te maken, worden rozen toegevoegd.
Ze brengen een heerlijke bloemige toets en diepte.
Beschouwd als de nationale saus in Tunesië, is deze harissa eerder geïnspireerd door Marokko, verfraaid met koriander en gerookte paprika.
Aan de pepers en kruiden die traditioneel nodig zijn, zijn echte rozenknopjes toegevoegd.
Harissa kan overal worden toegevoegd als je een gerecht wilt opfleuren. Om een ??pan met groenten te maken, begin je met het verwarmen van wat olie, voeg een lepel of twee harissa toe, dan de uien, de groenten ... een echte traktatie.
Om harissapasta te maken, voegt u dezelfde hoeveelheid water of olie toe als harissapoeder.
Kenmerken :
- Ingrediënten: Vogelpaprika's, knoflook, zeezout, karwij, komijn, koriander en zoete munt, rozenblaadjes
- Gewicht: 30 gram
- Verpakt in een glazen pot
close |