De Komijn van Le Comptoir Afrikaans wordt in veel specialiteiten gebruikt.
Om de geur van komijnzaadjes te versterken, roostert u de zaden een paar minuten in een droge, hete pan of met een beetje olie voordat u ze aan uw bereiding toevoegt.
Hele Komijn wordt vaak gebruikt voor de bereiding van curry's en masala's, in tajines, couscous, maar ook bij vis, groenten, wit vlees of zelfs lamsvlees.
Kenmerken :
- Gewicht: 40 g
- Verpakt in een glazen pot
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Komijn van Le Comptoir Afrikaans wordt in veel specialiteiten gebruikt.
Om de geur van komijnzaadjes te versterken, roostert u de zaden een paar minuten in een droge, hete pan of met een beetje olie voordat u ze aan uw bereiding toevoegt.
Hele Komijn wordt vaak gebruikt voor de bereiding van curry's en masala's, in tajines, couscous, maar ook bij vis, groenten, wit vlees of zelfs lamsvlees.
Kenmerken :
- Gewicht: 40 g
- Verpakt in een glazen pot
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |