Deze Tart en fondant Afstrijker van Patisse of fondant smoother kun je gemakkelijk je fondant of marsepein glad strijken op je taart!
Het is het ideale hulpmiddel om fondant/marsepein glad en strak te strijken op je cake of taart.
De randen van de zijkanten zijn afgerond.
Hoe bedek je een cake met fondant of marsepein?
1. Leg de fondant op het werkblad en gebruik poedersuiker. Begin de cake met het deeg te bedekken.
2. Strijk het deeg glad met de stijltang in een cirkelvormige beweging, hierdoor worden alle oneffenheden en vlekken verwijderd en blijft het deeg uitrollen.
3. Gebruik 2 stijltangen voor het beste resultaat. Een om de randen van de cake glad te strijken, de andere om de cake stevig op zijn plaats te houden.
4. Gebruik voor de bovenkant van de cake de stijltang in een cirkelvormige beweging voor een perfecte basis voor het decoreren.
5. Voor de rest gebruik je de stijltang van de zijkanten naar de bovenkant van de cake en bedek je deze verder.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Deze Tart en fondant Afstrijker van Patisse of fondant smoother kun je gemakkelijk je fondant of marsepein glad strijken op je taart!
Het is het ideale hulpmiddel om fondant/marsepein glad en strak te strijken op je cake of taart.
De randen van de zijkanten zijn afgerond.
Hoe bedek je een cake met fondant of marsepein?
1. Leg de fondant op het werkblad en gebruik poedersuiker. Begin de cake met het deeg te bedekken.
2. Strijk het deeg glad met de stijltang in een cirkelvormige beweging, hierdoor worden alle oneffenheden en vlekken verwijderd en blijft het deeg uitrollen.
3. Gebruik 2 stijltangen voor het beste resultaat. Een om de randen van de cake glad te strijken, de andere om de cake stevig op zijn plaats te houden.
4. Gebruik voor de bovenkant van de cake de stijltang in een cirkelvormige beweging voor een perfecte basis voor het decoreren.
5. Voor de rest gebruik je de stijltang van de zijkanten naar de bovenkant van de cake en bedek je deze verder.
close |