Cerf Dellier Ruby Chocolade Druppels 47,3% is een chocolade in de vorm van pistolen (kleine nuggets) waarmee je pralines, chocolaatjes, gebak en allerlei desserts kunt maken.
Wat is Ruby-chocolade?
Ruby-chocolade is ontwikkeld door chocolatier Barry Callebaut, die deze vierde chocoladesoort uitvond, na 80 jaar geleden witte chocolade uit te vinden.
Ruby-chocolade wordt gemaakt van de Ruby-cacaoboon, die die mooie karakteristieke roodachtige kleur heeft die van nature in de Ruby-boon aanwezig is.
Hoe smaakt Ruby-chocolade?
De smaak, totaal nieuw, is intens, noch bitter, noch melkachtig, noch zoet, een compromis tussen de fruitige noot van de bessen en de voortreffelijke zoetheid.
Kenmerken:
- Hoeveelheid: 250g
- 47,3% min. cacao; 47,3% min. cacao; 26,3% min. melk ; 34,4% min. MG
- Vloeibaarheid: 3/5
- Geen toegevoegde bessen, geen bessenaroma's en geen kleurstoffen
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, magere melkpoeder, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, voedingszuur E330, natuurlijk vanille aroma
- Kan sporen bevatten van ei, gluten, noten, sulfieten en lupine
- Verpakking in een zakje met ritssluiting voor een betere conservering van de chocolade
- Opslag in de originele, goed gesloten verpakking, bij kamertemperatuur (niet hoger dan 20°C), uit de buurt van licht en geuren. Vermijd temperatuurverschillen.
- Tip: ruby chocolade verliest van nature zijn roze kleur wanneer het in contact komt met vet, en zal een grijzige kleur aannemen.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Cerf Dellier Ruby Chocolade Druppels 47,3% is een chocolade in de vorm van pistolen (kleine nuggets) waarmee je pralines, chocolaatjes, gebak en allerlei desserts kunt maken.
Wat is Ruby-chocolade?
Ruby-chocolade is ontwikkeld door chocolatier Barry Callebaut, die deze vierde chocoladesoort uitvond, na 80 jaar geleden witte chocolade uit te vinden.
Ruby-chocolade wordt gemaakt van de Ruby-cacaoboon, die die mooie karakteristieke roodachtige kleur heeft die van nature in de Ruby-boon aanwezig is.
Hoe smaakt Ruby-chocolade?
De smaak, totaal nieuw, is intens, noch bitter, noch melkachtig, noch zoet, een compromis tussen de fruitige noot van de bessen en de voortreffelijke zoetheid.
Kenmerken:
- Hoeveelheid: 250g
- 47,3% min. cacao; 47,3% min. cacao; 26,3% min. melk ; 34,4% min. MG
- Vloeibaarheid: 3/5
- Geen toegevoegde bessen, geen bessenaroma's en geen kleurstoffen
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, magere melkpoeder, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, voedingszuur E330, natuurlijk vanille aroma
- Kan sporen bevatten van ei, gluten, noten, sulfieten en lupine
- Verpakking in een zakje met ritssluiting voor een betere conservering van de chocolade
- Opslag in de originele, goed gesloten verpakking, bij kamertemperatuur (niet hoger dan 20°C), uit de buurt van licht en geuren. Vermijd temperatuurverschillen.
- Tip: ruby chocolade verliest van nature zijn roze kleur wanneer het in contact komt met vet, en zal een grijzige kleur aannemen.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |