Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Ruby Chocolade Druppels 47,3% 250 g - Patisdécor
Ruby Chocolade Druppels 47,3% 250 g - Patisdécor
  • Ruby Chocolade Druppels 47,3% 250 g - Patisdécor
  • Ruby Chocolade Druppels 47,3% 250 g - Patisdécor

Ruby Chocolade Druppels 47,3% 250 g

Ruby Chocolade Druppels 47,3% 250 g

Cerf Dellier Ruby Chocolade Druppels 47,3% is een chocolade in de vorm van pistolen (kleine nuggets) waarmee je pralines, chocolaatjes, gebak en allerlei desserts kunt maken. Wat is Ruby-chocolade? Ruby-chocolade is ontwikkeld door chocolatier Barry Callebaut, die deze vierde chocoladesoort uitvond, na 80 jaar geleden witte chocolade uit te vinden. Ruby-chocolade wordt gemaakt van de...

9,50 € / Stk

 

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Cerf Dellier Ruby Chocolade Druppels 47,3% is een chocolade in de vorm van pistolen (kleine nuggets) waarmee je pralines, chocolaatjes, gebak en allerlei desserts kunt maken.

Wat is Ruby-chocolade?
Ruby-chocolade is ontwikkeld door chocolatier Barry Callebaut, die deze vierde chocoladesoort uitvond, na 80 jaar geleden witte chocolade uit te vinden.
Ruby-chocolade wordt gemaakt van de Ruby-cacaoboon, die die mooie karakteristieke roodachtige kleur heeft die van nature in de Ruby-boon aanwezig is.

Hoe smaakt Ruby-chocolade?
De smaak, totaal nieuw, is intens, noch bitter, noch melkachtig, noch zoet, een compromis tussen de fruitige noot van de bessen en de voortreffelijke zoetheid.

Kenmerken:
- Hoeveelheid: 250g
- 47,3% min. cacao; 47,3% min. cacao; 26,3% min. melk ; 34,4% min. MG
- Vloeibaarheid: 3/5
- Geen toegevoegde bessen, geen bessenaroma's en geen kleurstoffen
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, magere melkpoeder, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, voedingszuur E330, natuurlijk vanille aroma
- Kan sporen bevatten van ei, gluten, noten, sulfieten en lupine
- Verpakking in een zakje met ritssluiting voor een betere conservering van de chocolade
- Opslag in de originele, goed gesloten verpakking, bij kamertemperatuur (niet hoger dan 20°C), uit de buurt van licht en geuren. Vermijd temperatuurverschillen.
- Tip: ruby chocolade verliest van nature zijn roze kleur wanneer het in contact komt met vet, en zal een grijzige kleur aannemen.

Schrijf uw recensie

Ruby Chocolade Druppels 47,3% 250 g

Ruby Chocolade Druppels 47,3% 250 g

Cerf Dellier Ruby Chocolade Druppels 47,3% is een chocolade in de vorm van pistolen (kleine nuggets) waarmee je pralines, chocolaatjes, gebak en allerlei desserts kunt maken.

Wat is Ruby-chocolade?
Ruby-chocolade is ontwikkeld door chocolatier Barry Callebaut, die deze vierde chocoladesoort uitvond, na 80 jaar geleden witte chocolade uit te vinden.
Ruby-chocolade wordt gemaakt van de Ruby-cacaoboon, die die mooie karakteristieke roodachtige kleur heeft die van nature in de Ruby-boon aanwezig is.

Hoe smaakt Ruby-chocolade?
De smaak, totaal nieuw, is intens, noch bitter, noch melkachtig, noch zoet, een compromis tussen de fruitige noot van de bessen en de voortreffelijke zoetheid.

Kenmerken:
- Hoeveelheid: 250g
- 47,3% min. cacao; 47,3% min. cacao; 26,3% min. melk ; 34,4% min. MG
- Vloeibaarheid: 3/5
- Geen toegevoegde bessen, geen bessenaroma's en geen kleurstoffen
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, magere melkpoeder, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, voedingszuur E330, natuurlijk vanille aroma
- Kan sporen bevatten van ei, gluten, noten, sulfieten en lupine
- Verpakking in een zakje met ritssluiting voor een betere conservering van de chocolade
- Opslag in de originele, goed gesloten verpakking, bij kamertemperatuur (niet hoger dan 20°C), uit de buurt van licht en geuren. Vermijd temperatuurverschillen.
- Tip: ruby chocolade verliest van nature zijn roze kleur wanneer het in contact komt met vet, en zal een grijzige kleur aannemen.