Rogge zuurdesem 150 g Patisdecor is een droge mix van rogge zuurdesem en instant bakkersgist, ideaal voor het maken van landelijk brood.
Zeer eenvoudig in gebruik, de durumtarwe zuurdesem 150 g wordt eenvoudig toegevoegd aan uw broodbereiding, u hoeft geen extra bakkersgist toe te voegen.Na het bakken zal de korst zeer krokant zijn, de kruimel zal een grijzende kleur hebben die doet denken aan "plattelands" brood en zijn unieke smaak zal fruitige, geroosterde en zure tonen afgeven.
Hoe gebruik je het droge roggezuurdesem/gistmengsel?
Klaar voor gebruik, het wordt gebruikt zoals het is. Voeg de benodigde hoeveelheid direct toe aan je bloem of voeg toe aan het begin van het kneden.Aanbevolen dosering: 4% op basis van het gewicht van de bloem. Niet inslikken terwijl u in staat bent.Giet 300 g lauw water, 500 g bloem, 20 g van dit zuurdesem/gistmengsel, 8 g zout in de kom van uw staande mixer en kneed 8 minuten op lage snelheid, daarna 5 minuten op gemiddelde snelheid. Laat 1 uur rijzen bij kamertemperatuur. Ontgas, vorm tot de gewenste vorm en laat opnieuw 1 uur rijzen.Plaats een bak gevuld met water op de bodem van uw oven, snij het oppervlak van het brood in met een grignette en bak 40 minuten op 240°C in heteluchtwarmte.Tip: Je kunt je brood laten gisten in een broodmandje.
Functies:
- Gewicht: 150g- Verpakt in een 100% recyclebare zak
- Ingrediënt: gedevitaliseerde roggezuurdesem (gluten), instant droge gist (Saccharomyces cerevisiae), emulgator E491 (plantaardige oorsprong)
- Allergenen: kan sporen bevatten van ei, soja, melk, noten, lupine en sulfieten
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Rogge zuurdesem 150 g Patisdecor is een droge mix van rogge zuurdesem en instant bakkersgist, ideaal voor het maken van landelijk brood.
Zeer eenvoudig in gebruik, de durumtarwe zuurdesem 150 g wordt eenvoudig toegevoegd aan uw broodbereiding, u hoeft geen extra bakkersgist toe te voegen.Na het bakken zal de korst zeer krokant zijn, de kruimel zal een grijzende kleur hebben die doet denken aan "plattelands" brood en zijn unieke smaak zal fruitige, geroosterde en zure tonen afgeven.
Hoe gebruik je het droge roggezuurdesem/gistmengsel?
Klaar voor gebruik, het wordt gebruikt zoals het is. Voeg de benodigde hoeveelheid direct toe aan je bloem of voeg toe aan het begin van het kneden.Aanbevolen dosering: 4% op basis van het gewicht van de bloem. Niet inslikken terwijl u in staat bent.Giet 300 g lauw water, 500 g bloem, 20 g van dit zuurdesem/gistmengsel, 8 g zout in de kom van uw staande mixer en kneed 8 minuten op lage snelheid, daarna 5 minuten op gemiddelde snelheid. Laat 1 uur rijzen bij kamertemperatuur. Ontgas, vorm tot de gewenste vorm en laat opnieuw 1 uur rijzen.Plaats een bak gevuld met water op de bodem van uw oven, snij het oppervlak van het brood in met een grignette en bak 40 minuten op 240°C in heteluchtwarmte.Tip: Je kunt je brood laten gisten in een broodmandje.
Functies:
- Gewicht: 150g- Verpakt in een 100% recyclebare zak
- Ingrediënt: gedevitaliseerde roggezuurdesem (gluten), instant droge gist (Saccharomyces cerevisiae), emulgator E491 (plantaardige oorsprong)
- Allergenen: kan sporen bevatten van ei, soja, melk, noten, lupine en sulfieten
close |