Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel - Patisdécor
Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel - Patisdécor
Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel - Patisdécor
Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel - Patisdécor
Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel - Patisdécor
  • Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel - Patisdécor
  • Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel - Patisdécor
  • Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel - Patisdécor
  • Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel - Patisdécor
  • Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel - Patisdécor

Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel

Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel

De Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + Roestvrijstalen Uitsnijdercirkel is een ideale gebaksset voor het maken van de beste recepten voor gebaksvlaaien (5-6 delen) en het verkrijgen van een perfecte afwerking, een geweldige banketbakker waardig.De Ju Chamalo >< Patisdecorset bevat: - 1 geperforeerde roestvrijstalen cirkel diameter 16 cm x hoogte 4,5 cm: zorgt voor een...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

20,95 € / Stk

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + Roestvrijstalen Uitsnijdercirkel is een ideale gebaksset voor het maken van de beste recepten voor gebaksvlaaien (5-6 delen) en het verkrijgen van een perfecte afwerking, een geweldige banketbakker waardig.

De Ju Chamalo >< Patisdecorset bevat:
- 1 geperforeerde roestvrijstalen cirkel diameter 16 cm x hoogte 4,5 cm: zorgt voor een gelijkmatige bereiding en een goudbruin en knapperig deeg dankzij de lucht die in de kleine gaatjes circuleert.
- 1 roestvrijstalen snijcirkel diameter 15 cm x hoogte 2,5 cm: hiermee kunt u een deeg verkrijgen met zeer rechte randen, met een goede grip, evenals een perfect zinkende en goed afgestelde inzet.

Hoe gebruik je de Ju Chamalo Geperforeerde Cirkel 16 cm Gebakstaartset + RVS Uitstekercirkel ?

Bereid het deeg voor en laat het een nacht rusten in de koelkast. Rol het deeg de volgende dag uit tot een dikte van 3 tot 4 mm. Gebruik de roestvrijstalen snijder om een schijf met een diameter van 15 cm te snijden. Vorm met het resterende deeg opnieuw een bal, rol deze opnieuw uit en snijd twee stroken van 5 cm breed en 26 cm lang. Vet de geperforeerde cirkel in met de release spray, plaats de reepjes deeg in de cirkel en las ze aan elkaar. Plaats vervolgens de deegschijf op de bodem van de cirkel en plak deze vast aan de reepjes door lichtjes met je vingers te drukken. Zorg ervoor dat het deeg goed vastzit door de cirkel iets op te tillen. Snijd met een mes de randen van het deeg af dat buiten de cirkel uitsteekt. Leg het deeg 30 minuten in de vriezer en bak het vervolgens bruin met de vlaaimaker.Zeer praktisch en veelzijdig, de twee roestvrijstalen cirkels zijn ook geschikt voor het bereiden van ander gebak, zoals zoet deeg, taarten, quiches, hartige taarten, taarten, of voor het bakken van heerlijke fruitdesserts of bevroren desserts.

Hoe weet je of een vlaai goed gaar is ?
De vlaai is gaar als hij gelijkmatig bruin en gezwollen is. Het is essentieel om het minstens 2 uur te laten rusten voordat u het uit de vorm haalt.

Kenmerken:
- Bevat: 1 geperforeerde cirkel 16x4,5 cm + 1 niet-geperforeerde cirkel 15x2,5 cm
- Materiaal: roestvrij staal
- Onderhoud: handreiniging
- Ideale kit voor een taarttaart voor 6 personen
- Samenwerking Ju Chamalo >< Cerf Dellier

Schrijf uw recensie

Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel

Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + RVS Uitsteker Cirkel

De Ju Chamalo Gebakstaartset Geperforeerde Cirkel 16 cm + Roestvrijstalen Uitsnijdercirkel is een ideale gebaksset voor het maken van de beste recepten voor gebaksvlaaien (5-6 delen) en het verkrijgen van een perfecte afwerking, een geweldige banketbakker waardig.De Ju Chamalo >< Patisdecorset bevat: - 1 geperforeerde roestvrijstalen cirkel diameter 16 cm x hoogte 4,5 cm: zorgt voor een gelijkmatige bereiding en een goudbruin en knapperig deeg dankzij de lucht die in de kleine gaatjes circuleert.- 1 roestvrijstalen snijcirkel diameter 15 cm x hoogte 2,5 cm: hiermee kunt u een deeg verkrijgen met zeer rechte randen, met een goede grip, evenals een perfect zinkende en goed afgestelde inzet. Hoe gebruik je de Ju Chamalo Geperforeerde Cirkel 16 cm Gebakstaartset + RVS Uitstekercirkel ?Bereid het deeg voor en laat het een nacht rusten in de koelkast. Rol het deeg de volgende dag uit tot een dikte van 3 tot 4 mm. Gebruik de roestvrijstalen snijder om een schijf met een diameter van 15 cm te snijden. Vorm met het resterende deeg opnieuw een bal, rol deze opnieuw uit en snijd twee stroken van 5 cm breed en 26 cm lang. Vet de geperforeerde cirkel in met de release spray, plaats de reepjes deeg in de cirkel en las ze aan elkaar. Plaats vervolgens de deegschijf op de bodem van de cirkel en plak deze vast aan de reepjes door lichtjes met je vingers te drukken. Zorg ervoor dat het deeg goed vastzit door de cirkel iets op te tillen. Snijd met een mes de randen van het deeg af dat buiten de cirkel uitsteekt. Leg het deeg 30 minuten in de vriezer en bak het vervolgens bruin met de vlaaimaker.Zeer praktisch en veelzijdig, de twee roestvrijstalen cirkels zijn ook geschikt voor het bereiden van ander gebak, zoals zoet deeg, taarten, quiches, hartige taarten, taarten, of voor het bakken van heerlijke fruitdesserts of bevroren desserts.Hoe weet je of een vlaai goed gaar is ?De vlaai is gaar als hij gelijkmatig bruin en gezwollen is. Het is essentieel om het minstens 2 uur te l...