Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Voedselgelatinebladen 10 stuks - Scrapcooking
  • Voedselgelatinebladen 10 stuks - Scrapcooking

Voedselgelatinebladen 10 stuks

Voedselgelatinebladen 10 stuks

Scrapcooking 10 stuks rundervoergelatinebladen zijn een geleer-/verdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om consistentie te geven aan bavarois, panna cotta, mousses, charlottes, vruchtengelei, terrines, enz. en garandeert een optimale consistentie. Gelatineblaadjes zonder varkensvlees zijn heel eenvoudig te gebruiken en geschikt voor warme en koude bereidingen, en voor zoete en hartige recepten....

4,95 € / Stk

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Scrapcooking 10 stuks rundervoergelatinebladen zijn een geleer-/verdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om consistentie te geven aan bavarois, panna cotta, mousses, charlottes, vruchtengelei, terrines, enz. en garandeert een optimale consistentie.
Gelatineblaadjes zonder varkensvlees zijn heel eenvoudig te gebruiken en geschikt voor warme en koude bereidingen, en voor zoete en hartige recepten. Elk gelatineblaadje bevat ongeveer 3 gram, waardoor u het nauwkeurig kunt doseren in uw bereidingen.

Het gebruik van gelatinebladeren:
Laat de bladeren 5 tot 7 minuten weken in koud water, zodat ze zacht worden en licht opzwellen. Wring ze vervolgens uit.
- Warm gebruik: Voeg de uitgelekte gelatine toe aan uw bereiding en roer tot de gelatine volledig is opgelost.
- Koud gebruik: Verwarm de uitgelekte gelatine voorzichtig en roer tot deze volledig is opgelost (niet koken). Voeg vervolgens langzaam het koude mengsel toe aan de gelatine. Doe nooit het tegenovergestelde! Laat het minimaal 4 uur in de koelkast afkoelen voordat u het serveert.

Kenmerken:
- Ingrediënten: 100% gelatine (rund)
- Bronskwaliteit = +- 120/155 Bloom
- Kan sporen bevatten van eieren, gluten, pinda's, soja, melk, noten
- Bewaar uit de buurt van licht en vochtigheid
- Nettogewicht: 30 g

Schrijf uw recensie

Voedselgelatinebladen 10 stuks

Voedselgelatinebladen 10 stuks

Scrapcooking 10 stuks rundervoergelatinebladen zijn een geleer-/verdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om consistentie te geven aan bavarois, panna cotta, mousses, charlottes, vruchtengelei, terrines, enz. en garandeert een optimale consistentie.
Gelatineblaadjes zonder varkensvlees zijn heel eenvoudig te gebruiken en geschikt voor warme en koude bereidingen, en voor zoete en hartige recepten. Elk gelatineblaadje bevat ongeveer 3 gram, waardoor u het nauwkeurig kunt doseren in uw bereidingen.

Het gebruik van gelatinebladeren:
Laat de bladeren 5 tot 7 minuten weken in koud water, zodat ze zacht worden en licht opzwellen. Wring ze vervolgens uit.
- Warm gebruik: Voeg de uitgelekte gelatine toe aan uw bereiding en roer tot de gelatine volledig is opgelost.
- Koud gebruik: Verwarm de uitgelekte gelatine voorzichtig en roer tot deze volledig is opgelost (niet koken). Voeg vervolgens langzaam het koude mengsel toe aan de gelatine. Doe nooit het tegenovergestelde! Laat het minimaal 4 uur in de koelkast afkoelen voordat u het serveert.

Kenmerken:
- Ingrediënten: 100% gelatine (rund)
- Bronskwaliteit = +- 120/155 Bloom
- Kan sporen bevatten van eieren, gluten, pinda's, soja, melk, noten
- Bewaar uit de buurt van licht en vochtigheid
- Nettogewicht: 30 g