Scrapcooking Cacaoboter in Poedervorm is mycryo wat het tempereren van de chocolade makkelijker maakt en zorgt voor vloeibare chocolade.
Gebruiksaanwijzing voor 100 g chocolade:
Smelt uw chocolade au bain-marie. Verhoog de temperatuur naar 40-45°C. Haal de bain-marie eruit en voeg 1 g cacaoboter toe. Laat de temperatuur dalen naar 34-35°C (pure chocolade) of 33-34°C (melk- of witte chocolade). Meng vervolgens met een spatel tot een temperatuur van 31-32°C (pure chocolade) of 29-30°C (melk- of witte chocolade). Alles is klaar, je kunt je chocolade gebruiken!
Functies
- Gewicht: 80 gram
- Hersluitbare zak
- Ingrediënten: 100% cacaoboter.
- Allergenen: kan sporen bevatten van noten, gluten, eieren, melk, sesamzaad, lupine en soja.
- Bewaar uit de buurt van licht en warmte
- Sluit het sachet goed af na gebruik en neem het niet in zoals het is.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Scrapcooking Cacaoboter in Poedervorm is mycryo wat het tempereren van de chocolade makkelijker maakt en zorgt voor vloeibare chocolade.
Gebruiksaanwijzing voor 100 g chocolade:
Smelt uw chocolade au bain-marie. Verhoog de temperatuur naar 40-45°C. Haal de bain-marie eruit en voeg 1 g cacaoboter toe. Laat de temperatuur dalen naar 34-35°C (pure chocolade) of 33-34°C (melk- of witte chocolade). Meng vervolgens met een spatel tot een temperatuur van 31-32°C (pure chocolade) of 29-30°C (melk- of witte chocolade). Alles is klaar, je kunt je chocolade gebruiken!
Functies
- Gewicht: 80 gram
- Hersluitbare zak
- Ingrediënten: 100% cacaoboter.
- Allergenen: kan sporen bevatten van noten, gluten, eieren, melk, sesamzaad, lupine en soja.
- Bewaar uit de buurt van licht en warmte
- Sluit het sachet goed af na gebruik en neem het niet in zoals het is.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |