Le chef vous propose pour la realisation

  • Glucosestroop Bio 300 g
    De Glucosestroop Bio van Patisdecor zorgt voor elasticiteit en kneedbaarheid bij het koken van...
  • Gedroogde Glucose 200 g
  • Amandel-Hazelnootpraliné 300 g
    De smaak van deze hazelnoot- en amandelpraline uit Valrhona met ruime accenten van Romeinse...
  • Hazelnootpasta van Piemont 200 g
    Cerf Dellier Hazelnootpasta is een specialiteit uit Piemonte in Italië die niet zo wordt...
  • Chocolade Dulcey 35% Bonen Zakje 250 g
    Dulcey 35% Valrhona blonde chocolade is de eerste blonde chocolade ter wereld met een hebzuchtige...
  • Pralin 450 g
    Pralin Jean Hervé is perfect om op te nemen in desserts of te bestrooien op ijs, crèmes, witte...
  • Gelatinepoeder Rund 200 Bloom 50 g
    Gelatinepoeder Rund Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt...
  • Geperforeerde Ronde Taartvorm Valrhona 15,5x2 cm
    De geperforeerde cirkelcirkels van de koper worden onderbroken door gaten voor gelijkmatige...
  • Rhodoïd Band 4,5 cm x 5 m
    De Filmrol van Rhodoïd Cerf Dellier is een rol patisserie lint van voedselkwaliteit in rhodoïd,...
  • Pannenlikker Siliconen wit 26 cm
    De Kuchenprofi siliconen Pannenlikker is een spatel waarmee je kunt mixen, coaten en schrapen.De...
  • RVS Mengkom met Antislipbodem 20 cm 2,1 l
    De De Buyer Mengkom met Antislipbodem 20 cm is een professionele kom ideaal voor het bereiden van...
  • i78 Chocolade Velvet Effect Voedselspray 250 ml
    Cacaoboter Velvet Spray Chocolade 150 ml van de gamma i78 Silikomart is een...
  • i78 Cacaoboter Velvet Spray Melkchocolade 250 ml
    Cacaoboter Velvet Spray Geel Melkchocolade 250 ml van de gamma i78 Silikomart is een...

Vous devez être enregistré

Cliquez ici pour vous enregistrer

Ajouter un commentaire