-
Glucosestroop Bio 300 g
De Glucosestroop Bio van Patisdecor zorgt voor elasticiteit en kneedbaarheid bij het koken van...
-
Gedroogde Glucose 200 g
-
Amandel-Hazelnootpraliné 300 g
De smaak van deze hazelnoot- en amandelpraline uit Valrhona met ruime accenten van Romeinse...
-
Hazelnootpasta van Piemont 200 g
Cerf Dellier Hazelnootpasta is een specialiteit uit Piemonte in Italië die niet zo wordt...
-
Chocolade Dulcey 35% Bonen Zakje 250 g
Dulcey 35% Valrhona blonde chocolade is de eerste blonde chocolade ter wereld met een hebzuchtige...
-
Pralin 450 g
Pralin Jean Hervé is perfect om op te nemen in desserts of te bestrooien op ijs, crèmes, witte...
-
Gelatinepoeder Rund 200 Bloom 50 g
Gelatinepoeder Rund Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt...
-
Geperforeerde Ronde Taartvorm Valrhona 15,5x2 cm
De geperforeerde cirkelcirkels van de koper worden onderbroken door gaten voor gelijkmatige...
-
Rhodoïd Band 4,5 cm x 5 m
De Filmrol van Rhodoïd Cerf Dellier is een rol patisserie lint van voedselkwaliteit in rhodoïd,...
-
Pannenlikker Siliconen wit 26 cm
De Kuchenprofi siliconen Pannenlikker is een spatel waarmee je kunt mixen, coaten en schrapen.De...
-
RVS Mengkom met Antislipbodem 20 cm 2,1 l
De De Buyer Mengkom met Antislipbodem 20 cm is een professionele kom ideaal voor het bereiden van...
-
i78 Chocolade Velvet Effect Voedselspray 250 ml
Cacaoboter Velvet Spray Chocolade 150 ml van de gamma i78 Silikomart is een...
-
i78 Cacaoboter Velvet Spray Melkchocolade 250 ml
Cacaoboter Velvet Spray Geel Melkchocolade 250 ml van de gamma i78 Silikomart is een...
Deel deze inhoud