Le chef vous propose pour la realisation

  • Gelatinepoeder Rund 200 Bloom 50 g
    Gelatinepoeder Rund Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt...
  • Gelatinepoeder Vis 200 Bloom 30 g
    Gelatinepoeder Vis Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt...
  • Gianduja Hazelnootmelk 35% Tablet 1 kg
    Gianduja Melkchocolade Valrhona is een mengsel van geroosterde hazelnoten, cacaobonen en suiker...
  • Hazelnootpasta van Piemont 200 g
    Cerf Dellier Hazelnootpasta is een specialiteit uit Piemonte in Italië die niet zo wordt...
  • Amandel-Hazelnootpraliné 300 g
    De smaak van deze hazelnoot- en amandelpraline uit Valrhona met ruime accenten van Romeinse...
  • Kruimels Gavotte Koekjes 150 gr
    Kruimels Gavotte Koekjes 150 gr zijn dun, licht en knapperig. Ze zijn perfect om krokant te geven...
  • Invert Suiker 300 g
    Cerf Dellier invertsuiker, ook wel vloeibare glucosestroop genoemd, neemt vocht op en blijft...
  • Vanillestokjes Bio 2 dlg
    De Vanillestokjes Bio van Patisdecor zijn ideaal voor het realiseren van vele bereidingen, zoals...
  • Vanillestokjes BourBon Madagascar 2 dlg
    Bourbon vanillestokjes Patisdécor van Cerf Dellier zijn zacht, zwart *, vlezig, glanzend, geurig,...
  • Ronde Siliconen Bakvorm 18 cm
    De Silikomart Ronde Siliconen Bakvorm is een flexibele cakevorm met een diameter van 18...
  • Bakmat Anti-Overloop 40x30 cm
    Deze handige zwarte bakmat (40 x 30 cm) van silicone van Lékué kan ook gebruikt worden als...
  • 3D Siliconen Bakvorm Honoré
    Met 3D Bakvorm Honoré Silikomart maak zonder moeite cake van het type Saint-Honoré.Deze siliconen...
  • Bladgouden 22 Karaats 8x8 cm 3 dlg
    De Eteren Bladgouden 22 Karaat Cerf Dellier is erg praktisch om chocolaatjes, bitterkoekjes,...
  • i78 Cacaoboter Velvet Spray Wit 250 ml
    Cacaoboter Velvet Spray Wit 250 ml van de gamma i78 Silikomart is een cacaoboter-gebaseerde...
  • Chanty Zoete Groente Vloeibare Crème 1L
    Chanty Zoete Groente Vloeibare Crème 1L Gold Cup is een groentecrème waarmee je rijke toppings,...
  • Gebak Robot Op Zwart Onderstel SMF03BLEU
    EXCLUSIEVE AANBIEDING tot 31 december 2024 : Koop een Smeg SMF03 keukenmixer en profiteer van 5...
  • Gebak Robot Op Rood Onderstel SMF03RDEU
    EXCLUSIEVE AANBIEDING tot 31 december 2024 : Koop een Smeg SMF03 keukenmixer en profiteer van 5...

Voir tous les commentaires (1)

Muriel Navez


09-10-2022 16:15:48

Bonjour, Je me pose une question par rapport à la ganache montée. En fait, on ne la monte pas du tout si je comprends bien ? On fait l'émulsion chocolat crème chaude et après léger refroidissement, on ajoute une crème montée ? C'est bien ça ? Merci beaucoup. Cordialement, M. Navez

Vous devez être enregistré

Cliquez ici pour vous enregistrer

Ajouter un commentaire