Le chef vous propose pour la realisation

  • Fruité Noir Vierge Olijfolie 500 ml
    De molen van Castelas herneemt de traditionele praktijken van de oudsten van de Vallée des Baux...
  • Extra Vierge Olijfolie 500 ml
    Marqués de Valdueza Extra Vierge Olijfolie 500 ml is een olie met lentefrisheid en prominente...
  • Terre Dell Abbazia Extra Vierge Olijfolie 750ml
    Terre dell Abbazia extra vierge olijfolie van Ursini is ideaal om mee te koken, zonder bittere en...
  • Zeezout Grof 1 kg
  • Zwarte Sarawak Peper 50 g
    Zwarte Sarawak Peper van Le Comptoir Africain verspreidt een krachtige en aangename geur. Het...
  • Groene Kardemom 30 g
    De Groene Kardemom van Le Comptoir Africain is een kruid met een aangename, doordringende geur,...
  • Herbruikbaar Bakfolie 40x30 cm
    De herbruikbare bakplaat 40 x 30 cm, is een bakplaat van glasvezel met antiaanbaklaag die...
  • Bakplaat Geperforeerd Silver-Top Verstelbaar 38x35 cm
    De geperforeerde bakplaat van 38 x 35 cm Patisse is perfect voor alle ovens, ongeacht het...
  • Microgeperforeerd Bakplaat 40x30 cm
    De Microgeperforeerde Bakplaat 40 x 30 cm van De Buyer is bijzonder geschikt voor geventileerde...
  • Antikleef Bakplaat 39 x 27 cm
    De Antikleef Bakplaat 39 x 27 cm van Tala Performance is een ideale bakplaat voor het plaatsen en...
  • Siliconen Bakmat 42x30cm
    De Patissse-bakmat van glasvezel is multifunctioneel en ideaal voor koken in de oven en als...
  • Silliconen Bakmat 40x30 cm
    De De Buyer Silicone-bakmat van glasvezel is multifunctioneel en ideaal voor koken in de oven en...
  • Airmat Opengewerkte Siliconen Bakmat 40x30 cm
    Perfect voor het bereiden van soezendeeg, brooddeeg & pizza en zoet deeg.Ideaal voor het...
  • Bakpapier Dubbelzijdig 8 m
    Patisse Bakpapier dubbelzijdig is een rol bakpapier van 8 meter lang. Handig, met de perkamentrol...
  • Sergio Herman Surface Serveerschaal 32 cm Indi Grey
    Met de Surface-collectie heeft Sergio zich laten inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland...

Vous devez être enregistré

Cliquez ici pour vous enregistrer

Ajouter un commentaire