Agar-Agar-voedingsbodem 30 g Patisdécor van Cerf Dellier is een plantaardig geleermiddel en bindmiddel dat wordt gebruikt om crèmes, jam, gelei en custards, of mousses en espuma's te geleren. Het kan dierlijke gelatine vervangen (zijn geleerkracht is 8 maal groter) en maakt een vastere textuur mogelijk dan met klassieke gelatine.
Dosering plantaardige gelatine: ongeveer 4 g voor 1 L bereiding. Breng de agar-agar aan de kook in een vloeibare bereiding na deze koud te hebben verdund. Het geleert als het afkoelt.
Dit plantaardige geleermiddel van Patisdecor, afkomstig uit Japan, bevat veel vezels en weinig calorieën en behoudt de smaak en de voedingswaarde van fruit.
Kenmerken:
- Ingrediënten : agar agar E406.
- Hoeveelheid : 30 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
- Voor gebruik in levensmiddelen.
- Uit de buurt van hitte en vochtigheid houden.
- Glazen pot
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Agar-Agar-voedingsbodem 30 g Patisdécor van Cerf Dellier is een plantaardig geleermiddel en bindmiddel dat wordt gebruikt om crèmes, jam, gelei en custards, of mousses en espuma's te geleren. Het kan dierlijke gelatine vervangen (zijn geleerkracht is 8 maal groter) en maakt een vastere textuur mogelijk dan met klassieke gelatine.
Dosering plantaardige gelatine: ongeveer 4 g voor 1 L bereiding. Breng de agar-agar aan de kook in een vloeibare bereiding na deze koud te hebben verdund. Het geleert als het afkoelt.
Dit plantaardige geleermiddel van Patisdecor, afkomstig uit Japan, bevat veel vezels en weinig calorieën en behoudt de smaak en de voedingswaarde van fruit.
Kenmerken:
- Ingrediënten : agar agar E406.
- Hoeveelheid : 30 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
- Voor gebruik in levensmiddelen.
- Uit de buurt van hitte en vochtigheid houden.
- Glazen pot
close |