Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Ascorbinezuur 10 g - Patisdécor
Ascorbinezuur 10 g - Patisdécor
  • Ascorbinezuur 10 g - Patisdécor
  • Ascorbinezuur 10 g - Patisdécor

Ascorbinezuur 10 g

Ascorbinezuur 10 g

Ascorbinezuur Patisdécor van Cerf Dellier komt voor in de vorm van witte of lichtgele kristallen die praktisch zuur zijn en een zure smaak hebben. Het is een organisch zuur met antioxiderende eigenschappen. Het geeft smaak en kleur, verbetert gistdeeg en wordt gebruikt als antioxidant en conserveermiddel. Patisdecor ascorbinezuur kan citroen vervangen in al uw gerechten, want het voorkomt...

5,95 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Ascorbinezuur Patisdécor van Cerf Dellier komt voor in de vorm van witte of lichtgele kristallen die praktisch zuur zijn en een zure smaak hebben. Het is een organisch zuur met antioxiderende eigenschappen.

Het geeft smaak en kleur, verbetert gistdeeg en wordt gebruikt als antioxidant en conserveermiddel. Patisdecor ascorbinezuur kan citroen vervangen in al uw gerechten, want het voorkomt oxidatie en verhoogt de houdbaarheid. Het behoudt ook de kleur van fruit, groenten en vleeswaren. Het is ook nuttig bij de bereiding van gistdeeg, omdat het de werking van de gist vergemakkelijkt en de deegsoorten elastischer maakt.

Dosering: 0,5 g tot 5 g per 100 g preparaat.

Kenmerken:
- Ingrediënten : ascorbinezuur E300.
- Hoeveelheid : 10 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.

Schrijf uw recensie

Ascorbinezuur 10 g

Ascorbinezuur 10 g

Ascorbinezuur Patisdécor van Cerf Dellier komt voor in de vorm van witte of lichtgele kristallen die praktisch zuur zijn en een zure smaak hebben. Het is een organisch zuur met antioxiderende eigenschappen.

Het geeft smaak en kleur, verbetert gistdeeg en wordt gebruikt als antioxidant en conserveermiddel. Patisdecor ascorbinezuur kan citroen vervangen in al uw gerechten, want het voorkomt oxidatie en verhoogt de houdbaarheid. Het behoudt ook de kleur van fruit, groenten en vleeswaren. Het is ook nuttig bij de bereiding van gistdeeg, omdat het de werking van de gist vergemakkelijkt en de deegsoorten elastischer maakt.

Dosering: 0,5 g tot 5 g per 100 g preparaat.

Kenmerken:
- Ingrediënten : ascorbinezuur E300.
- Hoeveelheid : 10 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.