Ascorbinezuur Patisdécor van Cerf Dellier komt voor in de vorm van witte of lichtgele kristallen die praktisch zuur zijn en een zure smaak hebben. Het is een organisch zuur met antioxiderende eigenschappen.
Het geeft smaak en kleur, verbetert gistdeeg en wordt gebruikt als antioxidant en conserveermiddel. Patisdecor ascorbinezuur kan citroen vervangen in al uw gerechten, want het voorkomt oxidatie en verhoogt de houdbaarheid. Het behoudt ook de kleur van fruit, groenten en vleeswaren. Het is ook nuttig bij de bereiding van gistdeeg, omdat het de werking van de gist vergemakkelijkt en de deegsoorten elastischer maakt.
Dosering: 0,5 g tot 5 g per 100 g preparaat.
Kenmerken:
- Ingrediënten : ascorbinezuur E300.
- Hoeveelheid : 10 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Ascorbinezuur Patisdécor van Cerf Dellier komt voor in de vorm van witte of lichtgele kristallen die praktisch zuur zijn en een zure smaak hebben. Het is een organisch zuur met antioxiderende eigenschappen.
Het geeft smaak en kleur, verbetert gistdeeg en wordt gebruikt als antioxidant en conserveermiddel. Patisdecor ascorbinezuur kan citroen vervangen in al uw gerechten, want het voorkomt oxidatie en verhoogt de houdbaarheid. Het behoudt ook de kleur van fruit, groenten en vleeswaren. Het is ook nuttig bij de bereiding van gistdeeg, omdat het de werking van de gist vergemakkelijkt en de deegsoorten elastischer maakt.
Dosering: 0,5 g tot 5 g per 100 g preparaat.
Kenmerken:
- Ingrediënten : ascorbinezuur E300.
- Hoeveelheid : 10 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |