Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Citroenzuur 20 g - Patisdécor
  • Citroenzuur 20 g - Patisdécor

Citroenzuur 20 g

Citroenzuur 20 g

Citroenzuur Patisdécor van Cerf Dellier is een natuurlijk conserveermiddel, smaakversterker, pH-corrector en versterkt de activiteit van antioxidanten, rijsmiddel bij de bereiding van koekjes. Citroenzuur is ook een zuurteregelaar in zoetwaren. Het kan citroen vervangen om de oxidatie van fruit en groenten tegen te gaan. Dit Patisdecor citroenzuur, toegevoegd aan al uw gerechten, verhoogt de...

5,95 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Citroenzuur Patisdécor van Cerf Dellier is een natuurlijk conserveermiddel, smaakversterker, pH-corrector en versterkt de activiteit van antioxidanten, rijsmiddel bij de bereiding van koekjes. Citroenzuur is ook een zuurteregelaar in zoetwaren.

Het kan citroen vervangen om de oxidatie van fruit en groenten tegen te gaan. Dit Patisdecor citroenzuur, toegevoegd aan al uw gerechten, verhoogt de houdbaarheid ervan. Verwerkt in dranken, jam of snoepgoed zorgt het voor een pittige smaak.

Dosering: 0,5 g tot 5 g per 100 g preparaat. Afhankelijk van het gebruik.

voedingspoeder citroenzuur E330, beperkt gebruik.

Kenmerken:
- Ingrediënten: citroenzuur E330.
- Hoeveelheid : 20 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.

Schrijf uw recensie

Citroenzuur 20 g

Citroenzuur 20 g

Citroenzuur Patisdécor van Cerf Dellier is een natuurlijk conserveermiddel, smaakversterker, pH-corrector en versterkt de activiteit van antioxidanten, rijsmiddel bij de bereiding van koekjes. Citroenzuur is ook een zuurteregelaar in zoetwaren.

Het kan citroen vervangen om de oxidatie van fruit en groenten tegen te gaan. Dit Patisdecor citroenzuur, toegevoegd aan al uw gerechten, verhoogt de houdbaarheid ervan. Verwerkt in dranken, jam of snoepgoed zorgt het voor een pittige smaak.

Dosering: 0,5 g tot 5 g per 100 g preparaat. Afhankelijk van het gebruik.

voedingspoeder citroenzuur E330, beperkt gebruik.

Kenmerken:
- Ingrediënten: citroenzuur E330.
- Hoeveelheid : 20 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.