Patisdécor gedehydrateerd eiwit van Cerf Dellier komt naar boven en houdt net als vers eiwit. Het heeft een coagulerend bindend vermogen en wanneer het in kleine hoeveelheden wordt toegevoegd, versterkt het vers of bevroren eiwit en voorkomt het dat het gaat korrelen.
Het eiwit van Patisdecor is gedehydrateerd door sproeidrogen en gepasteuriseerd.
Toepassingen: Alle toepassingen van eiwit, vooral in gebak, banketbakkerswaren, delicatessen, deegwaren en kant-en-klaarmaaltijden.
Meng de 100 g poeder met 733 g water om 833 g eiwit te reconstitueren.
Tip: het poeder lost gemakkelijker op in warm water onder zacht roeren.
Kenmerken:
- Ingrediënten : kippenei-albumine poeder, xanthaangom E415, vulstof E1505, zuurteregelaar E330.
- Hoeveelheid : 100 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Patisdécor gedehydrateerd eiwit van Cerf Dellier komt naar boven en houdt net als vers eiwit. Het heeft een coagulerend bindend vermogen en wanneer het in kleine hoeveelheden wordt toegevoegd, versterkt het vers of bevroren eiwit en voorkomt het dat het gaat korrelen.
Het eiwit van Patisdecor is gedehydrateerd door sproeidrogen en gepasteuriseerd.
Toepassingen: Alle toepassingen van eiwit, vooral in gebak, banketbakkerswaren, delicatessen, deegwaren en kant-en-klaarmaaltijden.
Meng de 100 g poeder met 733 g water om 833 g eiwit te reconstitueren.
Tip: het poeder lost gemakkelijker op in warm water onder zacht roeren.
Kenmerken:
- Ingrediënten : kippenei-albumine poeder, xanthaangom E415, vulstof E1505, zuurteregelaar E330.
- Hoeveelheid : 100 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
close |