Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Gelatinepoeder Rund 200 Bloom 50 g - Patisdécor
  • Gelatinepoeder Rund 200 Bloom 50 g - Patisdécor

Gelatinepoeder Rund 200 Bloom 50 g

Gelatinepoeder Rund 200 Bloom 50 g

Gelatinepoeder Rund Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om bavarois, mousses, charlottes, enz. steviger te maken. Het wordt gebruikt voor dessertcrèmes, slagroom en gelei. Door de presentatie in poedervorm is het gemakkelijk te doseren. Gebruik: geleermiddel dat wordt gebruikt in bereidingen zoals marshmallows, bavarois, enz. Om een ??massa...

5,50 € / Stk

 

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Gelatinepoeder Rund Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om bavarois, mousses, charlottes, enz. steviger te maken. Het wordt gebruikt voor dessertcrèmes, slagroom en gelei. Door de presentatie in poedervorm is het gemakkelijk te doseren.

Gebruik: geleermiddel dat wordt gebruikt in bereidingen zoals marshmallows, bavarois, enz.

Om een ??massa gelatine te maken: los 50 g Patisdecor gelatinepoeder op in 35 cl heet water (+95°C) en laat staan. De massa is vervolgens 1 week houdbaar in de koelkast.
Aandeel volledige gelering: 2 g voor 20 cl vloeistof

Features:
- Ingrediënten: Gelatine van runderen
- Hoeveelheid : 50 g
- Geleerkracht : 200 bloom
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
- Bestemd voor menselijke consumptie.
- Glazen pot

Schrijf uw recensie

Gelatinepoeder Rund 200 Bloom 50 g

Gelatinepoeder Rund 200 Bloom 50 g

Gelatinepoeder Rund Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om bavarois, mousses, charlottes, enz. steviger te maken. Het wordt gebruikt voor dessertcrèmes, slagroom en gelei. Door de presentatie in poedervorm is het gemakkelijk te doseren.

Gebruik: geleermiddel dat wordt gebruikt in bereidingen zoals marshmallows, bavarois, enz.

Om een ??massa gelatine te maken: los 50 g Patisdecor gelatinepoeder op in 35 cl heet water (+95°C) en laat staan. De massa is vervolgens 1 week houdbaar in de koelkast.
Aandeel volledige gelering: 2 g voor 20 cl vloeistof

Features:
- Ingrediënten: Gelatine van runderen
- Hoeveelheid : 50 g
- Geleerkracht : 200 bloom
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
- Bestemd voor menselijke consumptie.
- Glazen pot