Xanthaangom Patisdécor van Cerf Dellier is een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabilisator dat wordt gebruikt in sauzen, mousses en moleculair koken.
Het wordt ook gebruikt als bindmiddel en verdikkingsmiddel in warme sauzen, dressings en crèmes.
Het is een witachtig, reukloos en smaakloos poeder.
Het maakt sauzen romig, verbetert de consistentie van eiwitten, houdt emulsies en luchtbellen in smoothies, milkshakes en espumas.
Dispergeer Patisdecor Xanthan Gum in vloeibare bereidingen en roer om klontjes te verwijderen. De dosering varieert afhankelijk van het gebruik.
Kenmerken:
- Ingrediënten : xanthaangom E415
- Hoeveelheid : 20 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Xanthaangom Patisdécor van Cerf Dellier is een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabilisator dat wordt gebruikt in sauzen, mousses en moleculair koken.
Het wordt ook gebruikt als bindmiddel en verdikkingsmiddel in warme sauzen, dressings en crèmes.
Het is een witachtig, reukloos en smaakloos poeder.
Het maakt sauzen romig, verbetert de consistentie van eiwitten, houdt emulsies en luchtbellen in smoothies, milkshakes en espumas.
Dispergeer Patisdecor Xanthan Gum in vloeibare bereidingen en roer om klontjes te verwijderen. De dosering varieert afhankelijk van het gebruik.
Kenmerken:
- Ingrediënten : xanthaangom E415
- Hoeveelheid : 20 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten
close |