Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Xanthaangom 20 g - Patisdécor
  • Xanthaangom 20 g - Patisdécor

Xanthaangom 20 g

Xanthaangom 20 g

Xanthaangom Patisdécor van Cerf Dellier is een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabilisator dat wordt gebruikt in sauzen, mousses en moleculair koken. Het wordt ook gebruikt als bindmiddel en verdikkingsmiddel in warme sauzen, dressings en crèmes. Het is een witachtig, reukloos en smaakloos poeder. Het maakt sauzen romig, verbetert de consistentie van eiwitten, houdt emulsies en luchtbellen...

6,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Xanthaangom Patisdécor van Cerf Dellier is een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabilisator dat wordt gebruikt in sauzen, mousses en moleculair koken.
Het wordt ook gebruikt als bindmiddel en verdikkingsmiddel in warme sauzen, dressings en crèmes.

Het is een witachtig, reukloos en smaakloos poeder.

Het maakt sauzen romig, verbetert de consistentie van eiwitten, houdt emulsies en luchtbellen in smoothies, milkshakes en espumas.

Dispergeer Patisdecor Xanthan Gum in vloeibare bereidingen en roer om klontjes te verwijderen. De dosering varieert afhankelijk van het gebruik.

Kenmerken:
- Ingrediënten : xanthaangom E415
- Hoeveelheid : 20 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten

Schrijf uw recensie

Xanthaangom 20 g

Xanthaangom 20 g

Xanthaangom Patisdécor van Cerf Dellier is een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabilisator dat wordt gebruikt in sauzen, mousses en moleculair koken.
Het wordt ook gebruikt als bindmiddel en verdikkingsmiddel in warme sauzen, dressings en crèmes.

Het is een witachtig, reukloos en smaakloos poeder.

Het maakt sauzen romig, verbetert de consistentie van eiwitten, houdt emulsies en luchtbellen in smoothies, milkshakes en espumas.

Dispergeer Patisdecor Xanthan Gum in vloeibare bereidingen en roer om klontjes te verwijderen. De dosering varieert afhankelijk van het gebruik.

Kenmerken:
- Ingrediënten : xanthaangom E415
- Hoeveelheid : 20 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten