Patisdecor Stabilisator voor Ijs wordt gebruikt voor ijs en slagroom.
Het stabilisator voor Ijs heeft verschillende voordelen:
- het verbetert de viscositeit van het mengsel en de slagkracht,
- het vertraagt het smelten
- het emulgeert en stabiliseert de componenten
- het geeft een romigproduct.
Dosering: 3-5 g per liter
Ingrediënten Stabilisator voor ijs en slagroom. Glucosestroop, verdikkingsmiddel E410, geleermiddel: E401 en E407, emulgator: E471. Dosering: 3 - 4 g / liter. Koel en droog opslaan.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Patisdecor Stabilisator voor Ijs wordt gebruikt voor ijs en slagroom.
Het stabilisator voor Ijs heeft verschillende voordelen:
- het verbetert de viscositeit van het mengsel en de slagkracht,
- het vertraagt het smelten
- het emulgeert en stabiliseert de componenten
- het geeft een romigproduct.
Dosering: 3-5 g per liter
Ingrediënten Stabilisator voor ijs en slagroom. Glucosestroop, verdikkingsmiddel E410, geleermiddel: E401 en E407, emulgator: E471. Dosering: 3 - 4 g / liter. Koel en droog opslaan.
close |