Cerf Dellier invertsuiker, ook wel vloeibare glucosestroop genoemd, neemt vocht op en blijft zacht en soepel. Bovendien is het ongeveer 20 keer zoeter dan sucrose, waardoor het een zeer zoete, maar niet plakkerige smaak krijgt.
Wat is invertsuiker?
Invertsuiker, ook wel Trimoline genoemd, is een soort witachtige, doorschijnende pasta, heel zoet. Het is een mengsel van glucose en fructose, verkregen door hydrolyse van sucrose, waardoor zachte cakes en knapperige gebakjes kunnen worden gemaakt.
Invertsuiker voorkomt dat bereidingen uitdrogen tijdens het ontdooien, verkort de kooktijden, zorgt voor een goudbruine en knapperige korst, stabiliseert ijs en sorbets... De kwaliteiten ervan zijn dan ook talrijk. Dit is de reden waarom veel professionals het al in de keuken hebben toegepast. Van deze zoete siroop maken ze gebak, taarten en andere zoetigheden. Banketbakkers gebruiken het om zachtere producten te verkrijgen (het dringt gemakkelijk door in de cellen van de vrucht zonder hun vorm te veranderen) en om kristallisatie te voorkomen.
U kunt romig ijs maken (gewoon tegelijk met de andere ingrediënten verwerken), brood en gebak (toevoegen aan het einde van het kneden) of zelfs koekjes en cakes (oplossen in melk).
Kenmerken:
- Ingrediënten: fructose 47%, dextrose 50%, sucrose 3%, citroenzuur E330, conserveermiddelen E202 E211
- Hoeveelheid: 300 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, noten, sulfieten
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Cerf Dellier invertsuiker, ook wel vloeibare glucosestroop genoemd, neemt vocht op en blijft zacht en soepel. Bovendien is het ongeveer 20 keer zoeter dan sucrose, waardoor het een zeer zoete, maar niet plakkerige smaak krijgt.
Wat is invertsuiker?
Invertsuiker, ook wel Trimoline genoemd, is een soort witachtige, doorschijnende pasta, heel zoet. Het is een mengsel van glucose en fructose, verkregen door hydrolyse van sucrose, waardoor zachte cakes en knapperige gebakjes kunnen worden gemaakt.
Invertsuiker voorkomt dat bereidingen uitdrogen tijdens het ontdooien, verkort de kooktijden, zorgt voor een goudbruine en knapperige korst, stabiliseert ijs en sorbets... De kwaliteiten ervan zijn dan ook talrijk. Dit is de reden waarom veel professionals het al in de keuken hebben toegepast. Van deze zoete siroop maken ze gebak, taarten en andere zoetigheden. Banketbakkers gebruiken het om zachtere producten te verkrijgen (het dringt gemakkelijk door in de cellen van de vrucht zonder hun vorm te veranderen) en om kristallisatie te voorkomen.
U kunt romig ijs maken (gewoon tegelijk met de andere ingrediënten verwerken), brood en gebak (toevoegen aan het einde van het kneden) of zelfs koekjes en cakes (oplossen in melk).
Kenmerken:
- Ingrediënten: fructose 47%, dextrose 50%, sucrose 3%, citroenzuur E330, conserveermiddelen E202 E211
- Hoeveelheid: 300 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, noten, sulfieten
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |