Gelatinepoeder Vis Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om bavarois, mousses, charlottes, enz. meer consistentie te geven. Het kan worden gebruikt voor dessertcrèmes, slagroom of gelei. Door de presentatie in poedervorm is het gemakkelijk te doseren.
Gebruik: geleermiddel dat wordt gebruikt in bereidingen zoals marshmallows, bavarois, enz.
Om een ??massa gelatine te maken: los 50 g Patisdecor gelatinepoeder op in 35 cl heet water (+95°C) en laat staan. De massa is vervolgens 1 week houdbaar in de koelkast.
Aandeel volledige gelering: 2 g voor 20 cl vloeistof
Features:
- Ingrediënten: Visgelatine
- Hoeveelheid : 30 g
- Geleerkracht : 200 bloom
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
- Bestemd voor menselijke consumptie.
- Glazen pot
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Gelatinepoeder Vis Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om bavarois, mousses, charlottes, enz. meer consistentie te geven. Het kan worden gebruikt voor dessertcrèmes, slagroom of gelei. Door de presentatie in poedervorm is het gemakkelijk te doseren.
Gebruik: geleermiddel dat wordt gebruikt in bereidingen zoals marshmallows, bavarois, enz.
Om een ??massa gelatine te maken: los 50 g Patisdecor gelatinepoeder op in 35 cl heet water (+95°C) en laat staan. De massa is vervolgens 1 week houdbaar in de koelkast.
Aandeel volledige gelering: 2 g voor 20 cl vloeistof
Features:
- Ingrediënten: Visgelatine
- Hoeveelheid : 30 g
- Geleerkracht : 200 bloom
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
- Bestemd voor menselijke consumptie.
- Glazen pot
close |