Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Azijn van Vijgenpulp 200 ml - A l'Olivier
Azijn van Vijgenpulp 200 ml - A l'Olivier
  • Azijn van Vijgenpulp 200 ml - A l'Olivier
  • Azijn van Vijgenpulp 200 ml - A l'Olivier

Azijn van Vijgenpulp 200 ml

Azijn van Vijgenpulp 200 ml

A l'Olivier vijgenvruchtenpulpazijn heeft intense fruittonen. U gebruikt het om wit vlees, foie gras te blussen of gemengd in het kooksap van geroosterde vijgen. U kunt deze olijfazijn ook gebruiken om karaktervolle salades (mesclun, rucola, veldsla) op smaak te brengen met eendenborst, verse vijgenpartjes, parmezaanse kaasschaafsel en een scheutje olijfolie. Ingrediënten: Azijn 43%,...

18,95 € / Stk

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

A l'Olivier vijgenvruchtenpulpazijn heeft intense fruittonen. U gebruikt het om wit vlees, foie gras te blussen of gemengd in het kooksap van geroosterde vijgen.

U kunt deze olijfazijn ook gebruiken om karaktervolle salades (mesclun, rucola, veldsla) op smaak te brengen met eendenborst, verse vijgenpartjes, parmezaanse kaasschaafsel en een scheutje olijfolie.

Ingrediënten:
Azijn 43%, vijgenpuree 36%, suiker, verdikkingsmiddel: pectine.

Schrijf uw recensie

Azijn van Vijgenpulp 200 ml

Azijn van Vijgenpulp 200 ml

A l'Olivier vijgenvruchtenpulpazijn heeft intense fruittonen. U gebruikt het om wit vlees, foie gras te blussen of gemengd in het kooksap van geroosterde vijgen.

U kunt deze olijfazijn ook gebruiken om karaktervolle salades (mesclun, rucola, veldsla) op smaak te brengen met eendenborst, verse vijgenpartjes, parmezaanse kaasschaafsel en een scheutje olijfolie.

Ingrediënten:
Azijn 43%, vijgenpuree 36%, suiker, verdikkingsmiddel: pectine.