A l'Olivier vijgenvruchtenpulpazijn heeft intense fruittonen. U gebruikt het om wit vlees, foie gras te blussen of gemengd in het kooksap van geroosterde vijgen.
U kunt deze olijfazijn ook gebruiken om karaktervolle salades (mesclun, rucola, veldsla) op smaak te brengen met eendenborst, verse vijgenpartjes, parmezaanse kaasschaafsel en een scheutje olijfolie.
Ingrediënten:
Azijn 43%, vijgenpuree 36%, suiker, verdikkingsmiddel: pectine.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
A l'Olivier vijgenvruchtenpulpazijn heeft intense fruittonen. U gebruikt het om wit vlees, foie gras te blussen of gemengd in het kooksap van geroosterde vijgen.
U kunt deze olijfazijn ook gebruiken om karaktervolle salades (mesclun, rucola, veldsla) op smaak te brengen met eendenborst, verse vijgenpartjes, parmezaanse kaasschaafsel en een scheutje olijfolie.
Ingrediënten:
Azijn 43%, vijgenpuree 36%, suiker, verdikkingsmiddel: pectine.
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |