Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Azijn Pulp van Paprika en Espelette Peper 200 ml - A l'Olivier
Azijn Pulp van Paprika en Espelette Peper 200 ml - A l'Olivier
Azijn Pulp van Paprika en Espelette Peper 200 ml - A l'Olivier
  • Azijn Pulp van Paprika en Espelette Peper 200 ml - A l'Olivier
  • Azijn Pulp van Paprika en Espelette Peper 200 ml - A l'Olivier
  • Azijn Pulp van Paprika en Espelette Peper 200 ml - A l'Olivier

Azijn Pulp van Paprika en Espelette Peper 200 ml

Azijn Pulp van Paprika en Espelette Peper 200 ml

Azijn van Peperpulp en Espelette Chili met Olijfboom is een gastronomische en krachtige azijn. Het wordt gebruikt om zuidwestelijke salades op smaak te brengen met gerookte eendenborst, spiermaag of foie gras, gemengde salades of gewoon een mengsel van groene salades. Het is ook perfect voor het blussen van uw vlees zoals kalfskoteletten, lamsvlees, gevogelte, maar ook voor gebakken groenten....

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

16,50 € / Stk

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Azijn van Peperpulp en Espelette Chili met Olijfboom is een gastronomische en krachtige azijn. Het wordt gebruikt om zuidwestelijke salades op smaak te brengen met gerookte eendenborst, spiermaag of foie gras, gemengde salades of gewoon een mengsel van groene salades.

Het is ook perfect voor het blussen van uw vlees zoals kalfskoteletten, lamsvlees, gevogelte, maar ook voor gebakken groenten.

Functies :
- Ingrediënten: 42% azijn, 40% peperpuree, suiker, pectine, 0,5% Espelette peper
- Inhoud: 200ml
- Glazen fles
- Schudden voor gebruik
- Na opening in de koelkast bewaren

Schrijf uw recensie

Azijn Pulp van Paprika en Espelette Peper 200 ml

Azijn Pulp van Paprika en Espelette Peper 200 ml

Azijn van Peperpulp en Espelette Chili met Olijfboom is een gastronomische en krachtige azijn. Het wordt gebruikt om zuidwestelijke salades op smaak te brengen met gerookte eendenborst, spiermaag of foie gras, gemengde salades of gewoon een mengsel van groene salades.

Het is ook perfect voor het blussen van uw vlees zoals kalfskoteletten, lamsvlees, gevogelte, maar ook voor gebakken groenten.

Functies :
- Ingrediënten: 42% azijn, 40% peperpuree, suiker, pectine, 0,5% Espelette peper
- Inhoud: 200ml
- Glazen fles
- Schudden voor gebruik
- Na opening in de koelkast bewaren