Azijn van Peperpulp en Espelette Chili met Olijfboom is een gastronomische en krachtige azijn. Het wordt gebruikt om zuidwestelijke salades op smaak te brengen met gerookte eendenborst, spiermaag of foie gras, gemengde salades of gewoon een mengsel van groene salades.
Het is ook perfect voor het blussen van uw vlees zoals kalfskoteletten, lamsvlees, gevogelte, maar ook voor gebakken groenten.
Functies :
- Ingrediënten: 42% azijn, 40% peperpuree, suiker, pectine, 0,5% Espelette peper
- Inhoud: 200ml
- Glazen fles
- Schudden voor gebruik
- Na opening in de koelkast bewaren
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Azijn van Peperpulp en Espelette Chili met Olijfboom is een gastronomische en krachtige azijn. Het wordt gebruikt om zuidwestelijke salades op smaak te brengen met gerookte eendenborst, spiermaag of foie gras, gemengde salades of gewoon een mengsel van groene salades.
Het is ook perfect voor het blussen van uw vlees zoals kalfskoteletten, lamsvlees, gevogelte, maar ook voor gebakken groenten.
Functies :
- Ingrediënten: 42% azijn, 40% peperpuree, suiker, pectine, 0,5% Espelette peper
- Inhoud: 200ml
- Glazen fles
- Schudden voor gebruik
- Na opening in de koelkast bewaren
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |