Extra Vierge olijfolie Mosto Oro van Calvi wordt voor 100% verkregen uit Taggiasca-olijven en wordt al tientallen jaren gewaardeerd in de keukens van Italiaanse sterrenchefs.
De perfecte zoetheid, in evenwicht gehouden door een lichte kruidigheid en een zekere bitterheid, past perfect bij de meest delicate gerechten.
Mosto Oro Extra Vierge olijfolie past uitstekend bij vis, carpaccio van rauwe vis, lichte groenten of zelfgemaakt vanille-ijs dankzij de zoete en fruitige smaak van deze inheemse olijvensoort uit Ligurië.
In de neus onthult de olie bloemige en zoete tonen van pijnboompitten, amandelen en rijpe appels met hints van citrus.
In de mond geven rijpe olijven een zoete toon, een lichte kruidigheid en een discrete bitterheid af.
Variatie: 100% Taggiasca
Oogsttijd: begin/half oktober
Gemaakt in onze eigen ultramoderne oliemolen
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Extra Vierge olijfolie Mosto Oro van Calvi wordt voor 100% verkregen uit Taggiasca-olijven en wordt al tientallen jaren gewaardeerd in de keukens van Italiaanse sterrenchefs.
De perfecte zoetheid, in evenwicht gehouden door een lichte kruidigheid en een zekere bitterheid, past perfect bij de meest delicate gerechten.
Mosto Oro Extra Vierge olijfolie past uitstekend bij vis, carpaccio van rauwe vis, lichte groenten of zelfgemaakt vanille-ijs dankzij de zoete en fruitige smaak van deze inheemse olijvensoort uit Ligurië.
In de neus onthult de olie bloemige en zoete tonen van pijnboompitten, amandelen en rijpe appels met hints van citrus.
In de mond geven rijpe olijven een zoete toon, een lichte kruidigheid en een discrete bitterheid af.
Variatie: 100% Taggiasca
Oogsttijd: begin/half oktober
Gemaakt in onze eigen ultramoderne oliemolen
close |