Gebruik olijfolie van A l'Olivier met Espelette Pimet voor bij al uw gerechten uit de Baskische keuken: piperade, kalfsstoofpot, kipstoofpot.Espelettepeper, een emblematisch smaakmaker uit de Baskische keuken, komt hier volledig tot zijn recht en aromatische kracht. Zowel krachtig als subtiel, er zijn slechts 4 gram nodig voor 1 liter olijfolie die na maceratie een mooie oranje kleur krijgt.
Olijfolie met Espelette-peper A l'Olivier is heerlijk bij gebakken garnalen en als sausbasis voor bijvoorbeeld een ingekookte nage van langoustines en aan één kant gebakken langoustines, of om een ??Saint-Etienne-recept wat pittiger te maken. - Valentijnsdag!
Combineer het met olijfolie met Menton-citroen, balsamicoazijn uit Modena, azijn met tomatenpulp en basilicum of zelfs sherryazijn.
Ingrediënten:Extra vierge olijfolie 98%, natuurlijk Espelette-peperextract 1%, natuurlijk vogeltongpeperextract 1%.
Product verkregen door maceratie van hete pepers.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Gebruik olijfolie van A l'Olivier met Espelette Pimet voor bij al uw gerechten uit de Baskische keuken: piperade, kalfsstoofpot, kipstoofpot.Espelettepeper, een emblematisch smaakmaker uit de Baskische keuken, komt hier volledig tot zijn recht en aromatische kracht. Zowel krachtig als subtiel, er zijn slechts 4 gram nodig voor 1 liter olijfolie die na maceratie een mooie oranje kleur krijgt.
Olijfolie met Espelette-peper A l'Olivier is heerlijk bij gebakken garnalen en als sausbasis voor bijvoorbeeld een ingekookte nage van langoustines en aan één kant gebakken langoustines, of om een ??Saint-Etienne-recept wat pittiger te maken. - Valentijnsdag!
Combineer het met olijfolie met Menton-citroen, balsamicoazijn uit Modena, azijn met tomatenpulp en basilicum of zelfs sherryazijn.
Ingrediënten:Extra vierge olijfolie 98%, natuurlijk Espelette-peperextract 1%, natuurlijk vogeltongpeperextract 1%.
Product verkregen door maceratie van hete pepers.