Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Olijfolie EspelettePeper 250 ml - A l'Olivier
Olijfolie EspelettePeper 250 ml - A l'Olivier
  • Olijfolie EspelettePeper 250 ml - A l'Olivier
  • Olijfolie EspelettePeper 250 ml - A l'Olivier

Olijfolie EspelettePeper 250 ml

Olijfolie EspelettePeper 250 ml

Gebruik olijfolie van A l'Olivier met Espelette Pimet voor bij al uw gerechten uit de Baskische keuken: piperade, kalfsstoofpot, kipstoofpot.Espelettepeper, een emblematisch smaakmaker uit de Baskische keuken, komt hier volledig tot zijn recht en aromatische kracht. Zowel krachtig als subtiel, er zijn slechts 4 gram nodig voor 1 liter olijfolie die na maceratie een mooie oranje kleur krijgt....

19,95 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Gebruik olijfolie van A l'Olivier met Espelette Pimet voor bij al uw gerechten uit de Baskische keuken: piperade, kalfsstoofpot, kipstoofpot.Espelettepeper, een emblematisch smaakmaker uit de Baskische keuken, komt hier volledig tot zijn recht en aromatische kracht. Zowel krachtig als subtiel, er zijn slechts 4 gram nodig voor 1 liter olijfolie die na maceratie een mooie oranje kleur krijgt.

Olijfolie met Espelette-peper A l'Olivier is heerlijk bij gebakken garnalen en als sausbasis voor bijvoorbeeld een ingekookte nage van langoustines en aan één kant gebakken langoustines, of om een ??Saint-Etienne-recept wat pittiger te maken. - Valentijnsdag!

Combineer het met olijfolie met Menton-citroen, balsamicoazijn uit Modena, azijn met tomatenpulp en basilicum of zelfs sherryazijn.

Ingrediënten:Extra vierge olijfolie 98%, natuurlijk Espelette-peperextract 1%, natuurlijk vogeltongpeperextract 1%.
Product verkregen door maceratie van hete pepers.

Schrijf uw recensie

Olijfolie EspelettePeper 250 ml

Olijfolie EspelettePeper 250 ml

Gebruik olijfolie van A l'Olivier met Espelette Pimet voor bij al uw gerechten uit de Baskische keuken: piperade, kalfsstoofpot, kipstoofpot.Espelettepeper, een emblematisch smaakmaker uit de Baskische keuken, komt hier volledig tot zijn recht en aromatische kracht. Zowel krachtig als subtiel, er zijn slechts 4 gram nodig voor 1 liter olijfolie die na maceratie een mooie oranje kleur krijgt.

Olijfolie met Espelette-peper A l'Olivier is heerlijk bij gebakken garnalen en als sausbasis voor bijvoorbeeld een ingekookte nage van langoustines en aan één kant gebakken langoustines, of om een ??Saint-Etienne-recept wat pittiger te maken. - Valentijnsdag!

Combineer het met olijfolie met Menton-citroen, balsamicoazijn uit Modena, azijn met tomatenpulp en basilicum of zelfs sherryazijn.

Ingrediënten:Extra vierge olijfolie 98%, natuurlijk Espelette-peperextract 1%, natuurlijk vogeltongpeperextract 1%.
Product verkregen door maceratie van hete pepers.