De combinatie van de intens fruitige en pittige smaak van framboos met azijn maakt deze azijn met frambozenpulp van A l'Olivier het ideale element voor het blussen van schnitzels van foie gras, eendenborsten, kalfs- of kalfslevers, gevogelte. Als aanvulling op onze hazelnootolie past het bij een herfstsalade bestaande uit andijvie, gekonfijte spiermaag, kerstomaatjes en geroosterde pijnboompitten.
Een l'Olivier frambozenpulpazijn is een genot met fruit- of zaadolie: hazelnoot, walnoot, amandel, pijnboomnoot en pistache.
Ingrediënten:
Alcoholazijn 43%, frambozenpulp 40%, kristalsuiker, appelpectine.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De combinatie van de intens fruitige en pittige smaak van framboos met azijn maakt deze azijn met frambozenpulp van A l'Olivier het ideale element voor het blussen van schnitzels van foie gras, eendenborsten, kalfs- of kalfslevers, gevogelte. Als aanvulling op onze hazelnootolie past het bij een herfstsalade bestaande uit andijvie, gekonfijte spiermaag, kerstomaatjes en geroosterde pijnboompitten.
Een l'Olivier frambozenpulpazijn is een genot met fruit- of zaadolie: hazelnoot, walnoot, amandel, pijnboomnoot en pistache.
Ingrediënten:
Alcoholazijn 43%, frambozenpulp 40%, kristalsuiker, appelpectine.
close |