De molen van Castelas herneemt de traditionele praktijken van de oudsten van de Vallée des Baux de Provence om Noir d'Olive te creëren.
Deze olijfolie is afkomstig van 4 soorten olijven die op volle rijpheid zijn geplukt en opgeslagen in pallets beschermd tegen zuurstof.
Dan begint het delicate werk van een lichte gisting, gekoppeld aan knowhow, om de smaak van de gekonfijte zwarte olijven uit de molenstenen te herontdekken.
Zwartfruitige olijfolie van eerste persing “Noir d’Olive” presenteert alle positieve eigenschappen van het aromatische palet van AOP Vallée des Baux: “werkloze” neus, zwarte tapenade, gekonfijte olijf, cacao, vanille, gekonfijt fruit om af te sluiten met aroma’s van truffel en geweldige zoetheid in de mond.
Noir d'Olive wordt koud gebruikt in salades, voor het maken van mayonaise of aioli en besprenkeld met vis, champignons en aardappelpuree.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De molen van Castelas herneemt de traditionele praktijken van de oudsten van de Vallée des Baux de Provence om Noir d'Olive te creëren.
Deze olijfolie is afkomstig van 4 soorten olijven die op volle rijpheid zijn geplukt en opgeslagen in pallets beschermd tegen zuurstof.
Dan begint het delicate werk van een lichte gisting, gekoppeld aan knowhow, om de smaak van de gekonfijte zwarte olijven uit de molenstenen te herontdekken.
Zwartfruitige olijfolie van eerste persing “Noir d’Olive” presenteert alle positieve eigenschappen van het aromatische palet van AOP Vallée des Baux: “werkloze” neus, zwarte tapenade, gekonfijte olijf, cacao, vanille, gekonfijt fruit om af te sluiten met aroma’s van truffel en geweldige zoetheid in de mond.
Noir d'Olive wordt koud gebruikt in salades, voor het maken van mayonaise of aioli en besprenkeld met vis, champignons en aardappelpuree.
close |