Terre dell Abbazia extra vierge olijfolie van Ursini is ideaal om mee te koken, zonder bittere en kruidige tonen. Lekker bij caprese salade, groentevinaigrette en gekookte groenten. Probeer het ook bij het bakken.
De kleur is lichtgroen met gele ondertonen. Het drukt fijne en elegante aroma's uit: het doet denken aan rijpe tomaat, vanille en groene banaan. De smaak is licht fruitig en grasachtig, waarbij het zoete karakter centraal staat met een lichte balsamico toets.
Extra vierge olijfolie van de superieure categorie, rechtstreeks verkregen uit olijven en alleen door mechanische processen
Terre dell Abbazia extra vierge olijfolie van Ursini is afkomstig van een grote verscheidenheid aan olijfbomen: Gentile di Chieti, Cucco, Leccino, Olivastra, Crognalegno, Ascolana en puur.
Het verzamelen van de oogsten van ongeveer tachtig verschillende olijventelers, verdeeld over Fossacesia, Rocca San Giovanni en Mozzagrogna, met een enorm overwicht aan land rondom de abdij van San Giovanni in Venere.
De smaak is licht fruitig en kruidachtig, met een zoet en licht balsamico gevoel.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Terre dell Abbazia extra vierge olijfolie van Ursini is ideaal om mee te koken, zonder bittere en kruidige tonen. Lekker bij caprese salade, groentevinaigrette en gekookte groenten. Probeer het ook bij het bakken.
De kleur is lichtgroen met gele ondertonen. Het drukt fijne en elegante aroma's uit: het doet denken aan rijpe tomaat, vanille en groene banaan. De smaak is licht fruitig en grasachtig, waarbij het zoete karakter centraal staat met een lichte balsamico toets.
Extra vierge olijfolie van de superieure categorie, rechtstreeks verkregen uit olijven en alleen door mechanische processen
Terre dell Abbazia extra vierge olijfolie van Ursini is afkomstig van een grote verscheidenheid aan olijfbomen: Gentile di Chieti, Cucco, Leccino, Olivastra, Crognalegno, Ascolana en puur.
Het verzamelen van de oogsten van ongeveer tachtig verschillende olijventelers, verdeeld over Fossacesia, Rocca San Giovanni en Mozzagrogna, met een enorm overwicht aan land rondom de abdij van San Giovanni in Venere.
De smaak is licht fruitig en kruidachtig, met een zoet en licht balsamico gevoel.
close |