De Pizzasteen 37 cm Rood Grand Cru Emile Henry is een innovatieve vuurvaste keramische bakplaat perfect voor het bereiden van zelfgemaakte pizza's met goudbruin en knapperig deeg. Hierdoor krijgt u dezelfde kookresultaten als in een traditionele pizzaoven.
Voor het beste resultaat verwarm je de Emile Henry Pizzasteen voor in de oven en schuif je je pizza erin voor 3 tot 12 minuten bakken, afhankelijk van je voorkeur en de dikte van het deeg. Het geribbelde oppervlak zorgt voor een zeer knapperig deeg zonder te plakken, en dankzij de hoge rand kunt u gemakkelijk een pizzaschil gebruiken.
Dankzij zijn vuurvaste eigenschappen verspreidt de keramische steen de warmte optimaal om een knapperig deeg te verkrijgen. Op tafel blijft je pizza langer warm. Het sobere en traditionele ontwerp, naast de kwaliteit, stelt u in staat uw pizza's op één gerecht te koken, snijden en serveren!
Om meerdere pizza's achter elkaar te bakken, laat je de Emile Henry Pizza Stone in de oven. De pizzasteen is gemakkelijk manoeuvreerbaar van oven naar tafel dankzij de twee grote handvatten. De hoogwaardige keramische coating houdt de pizza tijdens de maaltijd warm.
Kenmerken
- Materiaal: hoogwaardig keramiek
- Afmetingen: 37 x 37 x 3 cm
- Kleur: Rood
- Oven-, barbecue-, magnetron- en vaatwasserbestendig
- Antikraskwaliteit: splijt niet en slijt niet
- Gebruiksaanwijzing inbegrepen
- Ergonomische handgrepen voor een goede grip
- Weerstaat thermische schokken (van -20 ° C tot + 250 ° C) en schuursponzen
- Geribbeld oppervlak met antiaanbaklaag: de pizza pelt gemakkelijk af
- Niet-poreuze en vaste steen: geen geuroverdracht of vlekvorming
- Gemaakt in Frankrijk
- 10 jaar garantie
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
De Pizzasteen 37 cm Rood Grand Cru Emile Henry is een innovatieve vuurvaste keramische bakplaat perfect voor het bereiden van zelfgemaakte pizza's met goudbruin en knapperig deeg. Hierdoor krijgt u dezelfde kookresultaten als in een traditionele pizzaoven.
Voor het beste resultaat verwarm je de Emile Henry Pizzasteen voor in de oven en schuif je je pizza erin voor 3 tot 12 minuten bakken, afhankelijk van je voorkeur en de dikte van het deeg. Het geribbelde oppervlak zorgt voor een zeer knapperig deeg zonder te plakken, en dankzij de hoge rand kunt u gemakkelijk een pizzaschil gebruiken.
Dankzij zijn vuurvaste eigenschappen verspreidt de keramische steen de warmte optimaal om een knapperig deeg te verkrijgen. Op tafel blijft je pizza langer warm. Het sobere en traditionele ontwerp, naast de kwaliteit, stelt u in staat uw pizza's op één gerecht te koken, snijden en serveren!
Om meerdere pizza's achter elkaar te bakken, laat je de Emile Henry Pizza Stone in de oven. De pizzasteen is gemakkelijk manoeuvreerbaar van oven naar tafel dankzij de twee grote handvatten. De hoogwaardige keramische coating houdt de pizza tijdens de maaltijd warm.
Kenmerken
- Materiaal: hoogwaardig keramiek
- Afmetingen: 37 x 37 x 3 cm
- Kleur: Rood
- Oven-, barbecue-, magnetron- en vaatwasserbestendig
- Antikraskwaliteit: splijt niet en slijt niet
- Gebruiksaanwijzing inbegrepen
- Ergonomische handgrepen voor een goede grip
- Weerstaat thermische schokken (van -20 ° C tot + 250 ° C) en schuursponzen
- Geribbeld oppervlak met antiaanbaklaag: de pizza pelt gemakkelijk af
- Niet-poreuze en vaste steen: geen geuroverdracht of vlekvorming
- Gemaakt in Frankrijk
- 10 jaar garantie
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |