De Pastasnijder alla Chittara Eppicotispai is een perfecte pastasnijder voor het snijden van zelfgemaakte spaghetti en fettuccine. De set bevat een stevig houten frame voorzien van roestvrijstalen snijdraden, die de traditionele vorm van Italiaanse chitarra-snaren nabootsen.Met de Chittara Pastasnijder kunt u op traditionele wijze verse Italiaanse pasta bereiden.
Hoe te gebruiken ?
Rol het deeg dun en gelijkmatig uit met een houten deegroller. Plaats vervolgens het deeg op het snijframe en gebruik de rol om het door de snijdraden te halen. Zo verkrijgt u dunne reepjes perfect gesneden pasta, klaar om te worden gekookt en genuttigd met uw favoriete sauzen.
De snijder is eenvoudig in gebruik, heeft twee snijvlakken en maakt het mogelijk om 2 soorten verse pasta te verkrijgen:
- Spaghetti van 3 mm
- 5 mm fettuccine
Pasta alla Chitarra komt oorspronkelijk uit de regio Abruzzo in Italië en ontleent zijn naam aan het traditionele Italiaanse muziekinstrument, de "chitarra", die op een kleine gitaar lijkt. Deze methode voor het snijden van pasta dateert al eeuwen en werd ooit met de hand beoefend door Italiaanse ambachtslieden. Met de Chitarra Pastasnijder kunt u deze ambachtelijke techniek thuis reproduceren, waardoor een vleugje authenticiteit wordt toegevoegd aan alle pastarecepten!
Kenmerken:
- Materialen: beukenhouten frame, roestvrijstalen snaren
- Lengte: 32 cm
- Handwas aanbevolen, zonder metalen voorwerpen. Gebruik bij voorkeur een droge doek, tandenstoker of borstel
- Milieuvriendelijk
- Gemaakt in Italië
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Pastasnijder alla Chittara Eppicotispai is een perfecte pastasnijder voor het snijden van zelfgemaakte spaghetti en fettuccine. De set bevat een stevig houten frame voorzien van roestvrijstalen snijdraden, die de traditionele vorm van Italiaanse chitarra-snaren nabootsen.Met de Chittara Pastasnijder kunt u op traditionele wijze verse Italiaanse pasta bereiden.
Hoe te gebruiken ?
Rol het deeg dun en gelijkmatig uit met een houten deegroller. Plaats vervolgens het deeg op het snijframe en gebruik de rol om het door de snijdraden te halen. Zo verkrijgt u dunne reepjes perfect gesneden pasta, klaar om te worden gekookt en genuttigd met uw favoriete sauzen.
De snijder is eenvoudig in gebruik, heeft twee snijvlakken en maakt het mogelijk om 2 soorten verse pasta te verkrijgen:
- Spaghetti van 3 mm
- 5 mm fettuccine
Pasta alla Chitarra komt oorspronkelijk uit de regio Abruzzo in Italië en ontleent zijn naam aan het traditionele Italiaanse muziekinstrument, de "chitarra", die op een kleine gitaar lijkt. Deze methode voor het snijden van pasta dateert al eeuwen en werd ooit met de hand beoefend door Italiaanse ambachtslieden. Met de Chitarra Pastasnijder kunt u deze ambachtelijke techniek thuis reproduceren, waardoor een vleugje authenticiteit wordt toegevoegd aan alle pastarecepten!
Kenmerken:
- Materialen: beukenhouten frame, roestvrijstalen snaren
- Lengte: 32 cm
- Handwas aanbevolen, zonder metalen voorwerpen. Gebruik bij voorkeur een droge doek, tandenstoker of borstel
- Milieuvriendelijk
- Gemaakt in Italië
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |