Bodem: 2 aluminium lagen tussen 3 lagen roestvrij staal (inox-aluminium-inox-aluminium-magnetsiche inox).
Wand: Inox 18/10 3 lagen (inox-aluminium-inox).
Voor het beste culinaire resultaat wordt de warmte eerst doorgegeven naar de bodem en daarna naar het midden van de pan. Het gerecht wordt snel verwarmd of tot het kookpunt gebracht en het sudderen wordt makkelijk gecontroleerd. Van pasta tot saus, levert de technologie FIVE-PLY de ultieme kookervaring.
Inox handgrepen
Ergonomische vormgeving uit gesmolten roestvrij staal, vastgehecht met stevige klinknagels.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Bodem: 2 aluminium lagen tussen 3 lagen roestvrij staal (inox-aluminium-inox-aluminium-magnetsiche inox).
Wand: Inox 18/10 3 lagen (inox-aluminium-inox).
Voor het beste culinaire resultaat wordt de warmte eerst doorgegeven naar de bodem en daarna naar het midden van de pan. Het gerecht wordt snel verwarmd of tot het kookpunt gebracht en het sudderen wordt makkelijk gecontroleerd. Van pasta tot saus, levert de technologie FIVE-PLY de ultieme kookervaring.
Inox handgrepen
Ergonomische vormgeving uit gesmolten roestvrij staal, vastgehecht met stevige klinknagels.
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |