De iSi Sifon 50 cl Thermo Whip Plus is gemaakt van roestvrij staal en heeft een inhoud van 500 ml. De sifon wordt geleverd met 3 opzetstukken, een reinigingsborstel en een receptenboekje. Hiermee maakt u luchtige mousses, espuma's en slagroom, zowel warm of koud.
De Thermo Whip Plus kidde heeft een isolerende dubbele wand, waarmee de inhoud tot 8 uur koud wordt gehouden en tot 3 uur warm.
iSi Thermo Whip Plus sifon
De iSi Thermo Whip Plus sifon vult u met zowel warme als koude sauzen, soepen, mousses en espuma's. Onder druk komen deze etenswaren er luchtig uit. De sifon is ook zeer goed te gebruiken voor de bereiding van slagroom. Voor gebruik vult u de sifon met een vloeistof, draai er vervolgens een gaspatroon op en schud ondersteboven. De sifon is nu klaar voor gebruik.
Let erop dat gewone kristalsuiker het ventiel kan verstoppen. Zoet uw bereidingen met poedersuiker, vloeibare zoetstoffen of in warm water opgeloste kristalsuiker.
Ondervindt u toch problemen met uw sifon? Controleer de volgende punten:
De rode rubberen ring sluit goed aan (zie handleiding).
Knijp de greep in, het ventiel wordt zichtbaar: de zwarte ring mag geen scheuren vertonen en zodra u de greep loslaat, sluit het ventiel goed aan.
Gebruik alleen originele iSi gaspatronen.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De iSi Sifon 50 cl Thermo Whip Plus is gemaakt van roestvrij staal en heeft een inhoud van 500 ml. De sifon wordt geleverd met 3 opzetstukken, een reinigingsborstel en een receptenboekje. Hiermee maakt u luchtige mousses, espuma's en slagroom, zowel warm of koud.
De Thermo Whip Plus kidde heeft een isolerende dubbele wand, waarmee de inhoud tot 8 uur koud wordt gehouden en tot 3 uur warm.
iSi Thermo Whip Plus sifon
De iSi Thermo Whip Plus sifon vult u met zowel warme als koude sauzen, soepen, mousses en espuma's. Onder druk komen deze etenswaren er luchtig uit. De sifon is ook zeer goed te gebruiken voor de bereiding van slagroom. Voor gebruik vult u de sifon met een vloeistof, draai er vervolgens een gaspatroon op en schud ondersteboven. De sifon is nu klaar voor gebruik.
Let erop dat gewone kristalsuiker het ventiel kan verstoppen. Zoet uw bereidingen met poedersuiker, vloeibare zoetstoffen of in warm water opgeloste kristalsuiker.
Ondervindt u toch problemen met uw sifon? Controleer de volgende punten:
De rode rubberen ring sluit goed aan (zie handleiding).
Knijp de greep in, het ventiel wordt zichtbaar: de zwarte ring mag geen scheuren vertonen en zodra u de greep loslaat, sluit het ventiel goed aan.
Gebruik alleen originele iSi gaspatronen.
close |