De 25 cm ScrapCooking Siliconen Buchevorm is het ideale gereedschap voor het maken van een zelfgemaakte Kerstlogboek of een bevroren dessert, een geweldige banketbakker waardig.
Maak een traditionele Kerstlogboek of verras uw gasten met een Yule log met een fruitig of krokant hart, voor een gastronomisch en smakelijk dessert.
Om een stam met een inzetstuk te maken, gebruikt u de siliconen stamvorm met de inzetvorm en de ScrapCooking siliconen zoolplaat. Maak bijvoorbeeld een frambozenijsblok met een vanille-inzet of een chocoladeblok met een speculoos- of karamelinzet.
Makkelijk te gebruiken:
De rechthoekige mal heeft een speciale antiaanbaklaag die niet plakt, wat een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige lossing garandeert.
Professionele kwaliteit:
De goudkleurige mal is gemaakt van 100% platina siliconen materiaal van professionele kwaliteit en geschikt voor voedselcontact.
Zeer resistent, het is veilig in de oven en magnetron, tot +230°C, maar ook in de koelkast en vriezer, tot -20°C.
Tips voor het koken:
Verwarm uw oven voor op de juiste temperatuur voor uw bereiding en kies de heteluchtstand. Voordat u uw siliconenvorm vult, kunt u overwegen deze op een geperforeerde bakplaat te plaatsen om manipulatie en vervorming te voorkomen. Zet vervolgens de vorm op de geperforeerde plaat, gecentreerd op het ovenrek.
Kenmerken:
- Afmetingen: L25 x B8 x H 7,5 cm
- Materiaal: 100% platina professionele siliconen geschikt voor contact met voedsel
- Gebruik: oven, magnetron, koelkast of vriezer
- Bestand tegen temperaturen van -20°C tot + 230°C
- Was de vorm voor het eerste gebruik en na elk gebruik in heet water zonder afwasmiddel of in de vaatwasser
- Voor gebruik in de oven, beboter de vorm alleen de eerste keer dat u hem gebruikt
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
De 25 cm ScrapCooking Siliconen Buchevorm is het ideale gereedschap voor het maken van een zelfgemaakte Kerstlogboek of een bevroren dessert, een geweldige banketbakker waardig.
Maak een traditionele Kerstlogboek of verras uw gasten met een Yule log met een fruitig of krokant hart, voor een gastronomisch en smakelijk dessert.
Om een stam met een inzetstuk te maken, gebruikt u de siliconen stamvorm met de inzetvorm en de ScrapCooking siliconen zoolplaat. Maak bijvoorbeeld een frambozenijsblok met een vanille-inzet of een chocoladeblok met een speculoos- of karamelinzet.
Makkelijk te gebruiken:
De rechthoekige mal heeft een speciale antiaanbaklaag die niet plakt, wat een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige lossing garandeert.
Professionele kwaliteit:
De goudkleurige mal is gemaakt van 100% platina siliconen materiaal van professionele kwaliteit en geschikt voor voedselcontact.
Zeer resistent, het is veilig in de oven en magnetron, tot +230°C, maar ook in de koelkast en vriezer, tot -20°C.
Tips voor het koken:
Verwarm uw oven voor op de juiste temperatuur voor uw bereiding en kies de heteluchtstand. Voordat u uw siliconenvorm vult, kunt u overwegen deze op een geperforeerde bakplaat te plaatsen om manipulatie en vervorming te voorkomen. Zet vervolgens de vorm op de geperforeerde plaat, gecentreerd op het ovenrek.
Kenmerken:
- Afmetingen: L25 x B8 x H 7,5 cm
- Materiaal: 100% platina professionele siliconen geschikt voor contact met voedsel
- Gebruik: oven, magnetron, koelkast of vriezer
- Bestand tegen temperaturen van -20°C tot + 230°C
- Was de vorm voor het eerste gebruik en na elk gebruik in heet water zonder afwasmiddel of in de vaatwasser
- Voor gebruik in de oven, beboter de vorm alleen de eerste keer dat u hem gebruikt
close |