Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Tarte Ring Kit + 3D Bloom Mold 80 mm 6x45 ml - Silikomart Professional
Tarte Ring Kit + 3D Bloom Mold 80 mm 6x45 ml - Silikomart Professional
Tarte Ring Kit + 3D Bloom Mold 80 mm 6x45 ml - Silikomart Professional
Tarte Ring Kit + 3D Bloom Mold 80 mm 6x45 ml - Silikomart Professional
  • Tarte Ring Kit + 3D Bloom Mold 80 mm 6x45 ml - Silikomart Professional
  • Tarte Ring Kit + 3D Bloom Mold 80 mm 6x45 ml - Silikomart Professional
  • Tarte Ring Kit + 3D Bloom Mold 80 mm 6x45 ml - Silikomart Professional
  • Tarte Ring Kit + 3D Bloom Mold 80 mm 6x45 ml - Silikomart Professional

Tarte Ring Kit + 3D Bloom Mold 80 mm 6x45 ml

Tarte Ring Kit + 3D Bloom Mold 80 mm 6x45 ml

De Silikomart Michalak 3D Mini Klassik Ring Tarte Ring Kit is een set waarmee je echte gebakstaartjes kunt maken. Maak taartdeeg, garneer je taarten met de bereiding naar keuze en werk af met je favoriete recept, genomen of gebakken in de siliconen mal voor een perfect resultaat!De Tarte Ring Mini Klassik 3D Mold Michalak-set is gemaakt in samenwerking met Christophe Michalak Pastry Chef en...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

49,95 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Silikomart Michalak 3D Mini Klassik Ring Tarte Ring Kit is een set waarmee je echte gebakstaartjes kunt maken. Maak taartdeeg, garneer je taarten met de bereiding naar keuze en werk af met je favoriete recept, genomen of gebakken in de siliconen mal voor een perfect resultaat!

De Tarte Ring Mini Klassik 3D Mold Michalak-set is gemaakt in samenwerking met Christophe Michalak Pastry Chef en Wereldkampioen voor de kenmerkende recepten van zijn individuele desserts, Oosterse pistache en chocoladepecannoten.

Zodra je taartjes uit de vorm zijn gehaald, bedek je ze met een fluwelen spray of spiegelglazuur voor een afwerking die de beste banketbakker waardig is!

Deze kit is samengesteld uit:
- 6 ringen met een diameter van 70 mm in onvervormbaar thermoplastisch materiaal, bruikbaar in de oven tot 180 ° C, ontworpen voor de realisatie van de basis
- 1 siliconen mal met 6 vormpjes, 67 mm diameter, om een ??mousse of een crème te maken voor op de bodem.

De ringen die de bodem van het taartje vormen, zijn antiaanbaklaag, roestvrij en garanderen een gelijkmatige bereiding en een grote thermische stabiliteit.Deze professionele mallen zijn te gebruiken in de oven, magnetron en vriezer.

Voordelen van Silikomart matrijzen:
GEZOND
Silikomart-mallen zijn gemaakt van 100% vloeibare platina-siliconen, de beste siliconen op de markt omdat het geen giftige elementen bevat. En naast dat ze gezond zijn, geven mosselen geen geur af en bevatten ze weinig vluchtige stoffen.

PRAKTISCH EN BESTENDIG
Silikomart siliconen mallen zijn zeer praktisch omdat ze bestand zijn tegen temperaturen van -60° tot +230°.Door het siliconenmateriaal van de 3D-mallen kunnen ze buigen zonder te beschadigen, wat erg handig is voor het uitnemen van taarten en desserts, maar ook voor het opbergen.

NAUWKEURIG
Dankzij hun originele vormen bieden de mallen prachtige details die terug komen in je bereidingen! Al uw desserts zullen nu perfect zijn.

Functies
- Bevat: 6 taartcirkels en een siliconen mal met 6 holtes
- Materiaal: antiaanbaklaag thermoplastisch en siliconen
- Afmetingen van de cirkels: Ø 80 x h 20 mm
- Afmetingen mal: Ø 76,5 x h 17 mm
- Volume: 6 x 45 ml
- Totaal 450 ml
- Geschikt voor ovenbereiding tot 230°C
- Geschikt voor vriezen tot -60°C
- Vaatwasmachinebestendig

Schrijf uw recensie

Tarte Ring Kit + 3D Bloom Mold 80 mm 6x45 ml

Tarte Ring Kit + 3D Bloom Mold 80 mm 6x45 ml

De Silikomart Michalak 3D Mini Klassik Ring Tarte Ring Kit is een set waarmee je echte gebakstaartjes kunt maken. Maak taartdeeg, garneer je taarten met de bereiding naar keuze en werk af met je favoriete recept, genomen of gebakken in de siliconen mal voor een perfect resultaat!De Tarte Ring Mini Klassik 3D Mold Michalak-set is gemaakt in samenwerking met Christophe Michalak Pastry Chef en Wereldkampioen voor de kenmerkende recepten van zijn individuele desserts, Oosterse pistache en chocoladepecannoten.Zodra je taartjes uit de vorm zijn gehaald, bedek je ze met een fluwelen spray of spiegelglazuur voor een afwerking die de beste banketbakker waardig is!Deze kit is samengesteld uit:- 6 ringen met een diameter van 70 mm in onvervormbaar thermoplastisch materiaal, bruikbaar in de oven tot 180 ° C, ontworpen voor de realisatie van de basis- 1 siliconen mal met 6 vormpjes, 67 mm diameter, om een ??mousse of een crème te maken voor op de bodem.De ringen die de bodem van het taartje vormen, zijn antiaanbaklaag, roestvrij en garanderen een gelijkmatige bereiding en een grote thermische stabiliteit.Deze professionele mallen zijn te gebruiken in de oven, magnetron en vriezer.Voordelen van Silikomart matrijzen: GEZONDSilikomart-mallen zijn gemaakt van 100% vloeibare platina-siliconen, de beste siliconen op de markt omdat het geen giftige elementen bevat. En naast dat ze gezond zijn, geven mosselen geen geur af en bevatten ze weinig vluchtige stoffen.PRAKTISCH EN BESTENDIGSilikomart siliconen mallen zijn zeer praktisch omdat ze bestand zijn tegen temperaturen van -60° tot +230°.Door het siliconenmateriaal van de 3D-mallen kunnen ze buigen zonder te beschadigen, wat erg handig is voor het uitnemen van taarten en desserts, maar ook voor het opbergen.NAUWKEURIGDankzij hun originele vormen bieden de mallen prachtige details die terug komen in je bereidingen! Al uw desserts zullen nu perfect zijn.Functies- Bevat: 6 taartcirkels en een siliconen mal met 6 holtes- Materiaa...