Deze springvorm van Lékué is de eenvoudigste manier om een Charlottetaart te maken. Verdeel de lange vingers over de bodem en de zijkant van de vorm.
Giet je beslag, afwisselend met een laagje biscuit indien je dit wenst, in de vorm. Plaats de vorm in de koelkast gedurende enkele uren.
Om de taart uit de vorm te halen kan je eenvoudig de zijkanten verwijderen. Serveer nadien op de witte bodem. Oven-, microgolfoven- en diepvriesbestendig.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Deze springvorm van Lékué is de eenvoudigste manier om een Charlottetaart te maken. Verdeel de lange vingers over de bodem en de zijkant van de vorm.
Giet je beslag, afwisselend met een laagje biscuit indien je dit wenst, in de vorm. Plaats de vorm in de koelkast gedurende enkele uren.
Om de taart uit de vorm te halen kan je eenvoudig de zijkanten verwijderen. Serveer nadien op de witte bodem. Oven-, microgolfoven- en diepvriesbestendig.
close |