De beuken snijplank 50x35 cm van Berard is een groote rechthoekige massief houten plank, perfect voor het snijden en bereiden van uw eten, het presenteren van kaas, vleeswaren of worst en het snijden van uw brood. De plaatsing van de houten strips maakt elke natuurlijke snijplank van Berard uniek en beschermt hem tegen messporen. Het rechthoekige bord heeft een dikte van 1,9 cm.
De voordelen van beukenhout
Beukenhout is een goed compromis tussen hardheid, weerstand en gebruiksgemak.De beukenhouten planken hebben geen enkele beschermende behandeling ondergaan en krijgen door gebruik een natuurlijke patina.Hout is van nature een bacteriedodend materiaal. Na elk gebruik afspoelen met heet water en grondig reinigen, zorgvuldig afdrogen en bij voorkeur rechtop laten drogen, met de houtnerf in verticale positie. Reinigen met zeep is alleen nodig na het snijden van rauw vlees, gevogelte of vis. Om het hout in perfecte staat te houden, polijst u het oppervlak regelmatig met een neutrale minerale olie zoals zonnebloemolie, die de waterdichtheid van het hout vergroot en beschermt tegen vlekken. Doe dit bij voorkeur met een licht vochtige doek.Om een plank te desinfecteren, wrijf je het oppervlak in met een halve citroen en zeezout. Een kwartier laten inwerken, afspoelen, drogen en goed laten drogen. Dompel een houten snijplank nooit onder in water.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
De beuken snijplank 50x35 cm van Berard is een groote rechthoekige massief houten plank, perfect voor het snijden en bereiden van uw eten, het presenteren van kaas, vleeswaren of worst en het snijden van uw brood. De plaatsing van de houten strips maakt elke natuurlijke snijplank van Berard uniek en beschermt hem tegen messporen. Het rechthoekige bord heeft een dikte van 1,9 cm.
De voordelen van beukenhout
Beukenhout is een goed compromis tussen hardheid, weerstand en gebruiksgemak.De beukenhouten planken hebben geen enkele beschermende behandeling ondergaan en krijgen door gebruik een natuurlijke patina.Hout is van nature een bacteriedodend materiaal. Na elk gebruik afspoelen met heet water en grondig reinigen, zorgvuldig afdrogen en bij voorkeur rechtop laten drogen, met de houtnerf in verticale positie. Reinigen met zeep is alleen nodig na het snijden van rauw vlees, gevogelte of vis. Om het hout in perfecte staat te houden, polijst u het oppervlak regelmatig met een neutrale minerale olie zoals zonnebloemolie, die de waterdichtheid van het hout vergroot en beschermt tegen vlekken. Doe dit bij voorkeur met een licht vochtige doek.Om een plank te desinfecteren, wrijf je het oppervlak in met een halve citroen en zeezout. Een kwartier laten inwerken, afspoelen, drogen en goed laten drogen. Dompel een houten snijplank nooit onder in water.
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |