De Beukenbroodplank met kruimelbak 40x23 cm van Berard is een beukenhouten snijplank, ideaal voor het snijden van brood en stokbrood zonder dat er kruimels in uw keuken terechtkomen.Dankzij het reservoir kunt u met de broodplank met kruimellade uw keuken en huis schoon houden, zodat u tijdens het snijden niet overal broodkruimels achterlaat. Het rechthoekige bord is 3 cm dik.
De voordelen van beukenhout
Beukenhout is een goed compromis tussen hardheid, weerstand en gebruiksgemak.De beukenhouten planken hebben geen enkele beschermende behandeling ondergaan en krijgen door gebruik een natuurlijke patina.Hout is van nature een bacteriedodend materiaal. Na elk gebruik afspoelen met heet water en grondig reinigen, zorgvuldig afdrogen en bij voorkeur rechtop laten drogen, met de houtnerf in verticale positie. Reinigen met zeep is alleen nodig na het snijden van rauw vlees, gevogelte of vis. Om het hout in perfecte staat te houden, polijst u het oppervlak regelmatig met een neutrale minerale olie zoals zonnebloemolie, die de waterdichtheid van het hout vergroot en beschermt tegen vlekken. Doe dit bij voorkeur met een licht vochtige doek.Om een plank te desinfecteren, wrijf je het oppervlak in met een halve citroen en zeezout. Een kwartier laten inwerken, afspoelen, drogen en goed laten drogen. Dompel een houten snijplank nooit onder in water.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
De Beukenbroodplank met kruimelbak 40x23 cm van Berard is een beukenhouten snijplank, ideaal voor het snijden van brood en stokbrood zonder dat er kruimels in uw keuken terechtkomen.Dankzij het reservoir kunt u met de broodplank met kruimellade uw keuken en huis schoon houden, zodat u tijdens het snijden niet overal broodkruimels achterlaat. Het rechthoekige bord is 3 cm dik.
De voordelen van beukenhout
Beukenhout is een goed compromis tussen hardheid, weerstand en gebruiksgemak.De beukenhouten planken hebben geen enkele beschermende behandeling ondergaan en krijgen door gebruik een natuurlijke patina.Hout is van nature een bacteriedodend materiaal. Na elk gebruik afspoelen met heet water en grondig reinigen, zorgvuldig afdrogen en bij voorkeur rechtop laten drogen, met de houtnerf in verticale positie. Reinigen met zeep is alleen nodig na het snijden van rauw vlees, gevogelte of vis. Om het hout in perfecte staat te houden, polijst u het oppervlak regelmatig met een neutrale minerale olie zoals zonnebloemolie, die de waterdichtheid van het hout vergroot en beschermt tegen vlekken. Doe dit bij voorkeur met een licht vochtige doek.Om een plank te desinfecteren, wrijf je het oppervlak in met een halve citroen en zeezout. Een kwartier laten inwerken, afspoelen, drogen en goed laten drogen. Dompel een houten snijplank nooit onder in water.
close |