Serveer- en Snijplank "Côte de Boeuf" in Olijfhout 38X24 cm van Berard, vergemakkelijkt met zijn opmerkelijke en verrassende vorm het bereiden en snijden van vlees/barbecue, vis, fruit of groenten in de keuken. De houten plank maakt ook een originele presentatie van kaas- en charcuterieplanken mogelijk voor aperitieven, tapas en maaltijden.
De voordelen van olijfhout
Olijfhout is een warm materiaal dat veel charme en authenticiteit in de keuken en op tafel brengt. Het is niet alleen esthetisch mooi, het is ook een zeer gezond natuurmateriaal dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen en daardoor zeer geschikt om mee te koken. Door de zeer lange groeitijd is hij bij hoge dichtheid extreem hard, hij is zelfs 20% dichter dan beuk. Zeer compact, het heeft weinig poriën. Dankzij de olie in het hout is het bovendien volledig vochtbestendig en voelt het zeer zacht aan. Het breekt niet en is bedekt met olijfolie of arachideolie en absorbeert geen vloeistoffen, bacteriën of slechte geuren. De waterdichtheid geeft ook een hoge weerstand tegen vlekken.
Olijfhout, zeer gezond en hygiënisch natuurlijk materiaal ideaal voor gebruik in de keuken en hygiënisch ideaal voor gebruik in de keuken Massief en hard hout met zeer hoge dichtheid waardoor de geuropname sterk wordt verminderd Hoge vlekbestendigheid Gewaxte afwerking met applicatie van een mengsel van bijenwas en eetbare minerale olie, om de authenticiteit van het hout te behouden Reinigen in lauw water zonder afwasmiddel Vermijd weken in water Niet in de vaatwasser zetten Onderhoud : om de glans en waterdichtheid van het product te behouden, regelmatig plantaardige olie of bijenwas aanbrengen 100% made in France
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Serveer- en Snijplank "Côte de Boeuf" in Olijfhout 38X24 cm van Berard, vergemakkelijkt met zijn opmerkelijke en verrassende vorm het bereiden en snijden van vlees/barbecue, vis, fruit of groenten in de keuken. De houten plank maakt ook een originele presentatie van kaas- en charcuterieplanken mogelijk voor aperitieven, tapas en maaltijden.
De voordelen van olijfhout
Olijfhout is een warm materiaal dat veel charme en authenticiteit in de keuken en op tafel brengt. Het is niet alleen esthetisch mooi, het is ook een zeer gezond natuurmateriaal dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen en daardoor zeer geschikt om mee te koken. Door de zeer lange groeitijd is hij bij hoge dichtheid extreem hard, hij is zelfs 20% dichter dan beuk. Zeer compact, het heeft weinig poriën. Dankzij de olie in het hout is het bovendien volledig vochtbestendig en voelt het zeer zacht aan. Het breekt niet en is bedekt met olijfolie of arachideolie en absorbeert geen vloeistoffen, bacteriën of slechte geuren. De waterdichtheid geeft ook een hoge weerstand tegen vlekken.
Olijfhout, zeer gezond en hygiënisch natuurlijk materiaal ideaal voor gebruik in de keuken en hygiënisch ideaal voor gebruik in de keuken Massief en hard hout met zeer hoge dichtheid waardoor de geuropname sterk wordt verminderd Hoge vlekbestendigheid Gewaxte afwerking met applicatie van een mengsel van bijenwas en eetbare minerale olie, om de authenticiteit van het hout te behouden Reinigen in lauw water zonder afwasmiddel Vermijd weken in water Niet in de vaatwasser zetten Onderhoud : om de glans en waterdichtheid van het product te behouden, regelmatig plantaardige olie of bijenwas aanbrengen 100% made in France
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |