Jean Hervé hazelnootpuree is een zeer interessante voedselbron en een zeer goede aanvulling in het vegetarische dieet. Het is geschikt voor iedereen, jong en oud.
Na het drogen boven een houtvuur worden de hazelnoten gemalen met een molensteen.
Dankzij deze droogmethode blijven de onverzadigde vetzuren behouden. Kleine huiden en gebroken stukken worden verwijderd door zeven.
De raad van gebruik: het kan in dunne laag op brood worden verspreid, maar het kan heel goed in de keuken worden verwerkt, vooral in de desserts.
Receptidee: rauwe groentesaus
Verdun een eetlepel hazelnootpuree met twee eetlepels water. Voeg een lepel azijn of citroensap, een lepel sojasaus (Tamari) en gehakte aromatische kruiden toe.
Kenmerken:
- Gewicht: 350 g
- Ingrediënten: Italiaanse hazelnoten uit de biologische landbouw
- Allergeneninfo: het bedrijf werkt met sesam, pinda's, noten, melk, soja, rogge en spelt.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Jean Hervé hazelnootpuree is een zeer interessante voedselbron en een zeer goede aanvulling in het vegetarische dieet. Het is geschikt voor iedereen, jong en oud.
Na het drogen boven een houtvuur worden de hazelnoten gemalen met een molensteen.
Dankzij deze droogmethode blijven de onverzadigde vetzuren behouden. Kleine huiden en gebroken stukken worden verwijderd door zeven.
De raad van gebruik: het kan in dunne laag op brood worden verspreid, maar het kan heel goed in de keuken worden verwerkt, vooral in de desserts.
Receptidee: rauwe groentesaus
Verdun een eetlepel hazelnootpuree met twee eetlepels water. Voeg een lepel azijn of citroensap, een lepel sojasaus (Tamari) en gehakte aromatische kruiden toe.
Kenmerken:
- Gewicht: 350 g
- Ingrediënten: Italiaanse hazelnoten uit de biologische landbouw
- Allergeneninfo: het bedrijf werkt met sesam, pinda's, noten, melk, soja, rogge en spelt.
close |