Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Pistachepuree 100 g - Jean Hervé
  • Pistachepuree 100 g - Jean Hervé

Pistachepuree 100 g

Pistachepuree 100 g

Jean Hervé pistachepuree wordt alleen gemaakt van pistaches gedroogd in hete lucht en vervolgens gemalen met een stenen wiel op lage temperatuur, voor een beter behoud van zijn oorspronkelijke kwaliteiten en zijn krachtige aroma. Pistachepuree wordt verdund gebruikt, met voordeel gemengd met witte amandelpuree. Het kan zowel in hartige gerechten worden gebruikt, in sauzen worden verwerkt als...

15,50 € / Stk

 

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Jean Hervé pistachepuree wordt alleen gemaakt van pistaches gedroogd in hete lucht en vervolgens gemalen met een stenen wiel op lage temperatuur, voor een beter behoud van zijn oorspronkelijke kwaliteiten en zijn krachtige aroma.

Pistachepuree wordt verdund gebruikt, met voordeel gemengd met witte amandelpuree. Het kan zowel in hartige gerechten worden gebruikt, in sauzen worden verwerkt als in gebak voor bitterkoekjes, crèmes, ijsjes ...

Receptidee: Pesto
Maal 4 handenvol basilicum, 4 teentjes knoflook, een theelepel pistachepuree en een flinke snuf grof zout in een vijzel (idealiter).
Voeg beetje bij beetje olijfolie toe totdat je een semi-vloeibare, semi-kleverige pasta krijgt, pas het zout aan het einde aan voor een goed sterk knoflookmengsel, met het aroma van basilicum, fruitige olijfolie en nasmaak van pistachegeur.

Kenmerken:
- Gewicht: 350 g
- Ingrediënten: Spaanse pistachenoten uit de biologische landbouw
- Allergeneninfo: het bedrijf werkt met sesam, pinda's, noten, melk, soja, rogge en spelt
- Verwijderd houden van vocht en licht
- Roer elke keer dat u het gebruikt

Schrijf uw recensie

Pistachepuree 100 g

Pistachepuree 100 g

Jean Hervé pistachepuree wordt alleen gemaakt van pistaches gedroogd in hete lucht en vervolgens gemalen met een stenen wiel op lage temperatuur, voor een beter behoud van zijn oorspronkelijke kwaliteiten en zijn krachtige aroma.

Pistachepuree wordt verdund gebruikt, met voordeel gemengd met witte amandelpuree. Het kan zowel in hartige gerechten worden gebruikt, in sauzen worden verwerkt als in gebak voor bitterkoekjes, crèmes, ijsjes ...

Receptidee: Pesto
Maal 4 handenvol basilicum, 4 teentjes knoflook, een theelepel pistachepuree en een flinke snuf grof zout in een vijzel (idealiter).
Voeg beetje bij beetje olijfolie toe totdat je een semi-vloeibare, semi-kleverige pasta krijgt, pas het zout aan het einde aan voor een goed sterk knoflookmengsel, met het aroma van basilicum, fruitige olijfolie en nasmaak van pistachegeur.

Kenmerken:
- Gewicht: 350 g
- Ingrediënten: Spaanse pistachenoten uit de biologische landbouw
- Allergeneninfo: het bedrijf werkt met sesam, pinda's, noten, melk, soja, rogge en spelt
- Verwijderd houden van vocht en licht
- Roer elke keer dat u het gebruikt